modne greške za nju ne postoje

Animal print + animal print? MOŽE ― ali samo ovako! Adel u autfitu rezervisanom za žene koje pucaju od samopouzdanja

1

Nakon kratkog boravka u rodnoj Engleskoj, pevačica se vratila u Ameriku, gde uživa sa svojim dečkom, a sada su se ponovo pojavili zajedno u javnosti

foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Britanska pevačica Adel (33) proteklih meseci gotovo neprestano je u centru pažnje stranih medija.


Nakon što je izgubila više od 40 kilograma viška, otkriveno je da je njen novi dečko poznati NBA agent Rič Pol, objavila je novi album, a javno je pričala i o svom iskustvu sa razvodom. Nedavno se našla u središtu skandala, kada je iznenada otkazala sve rasprodate koncerte u Las Vegasu jer nije bila zadovoljna scenografijom, a odmah je pohitala u Los Anđeles u zagrljaj svom dragom. Kako tvrde upućeni, ona je bila emotivno uzdrmana zbog problema u vezi.

 

Adel je plakala, nije mogla da završi nijednu probu već mesec dana ― rekao je izvor. ― Neprestano je bila na vezi s Ričom.. Glasno je vikala i jecala. Jedva da je vežbala jer je konstantno usred emotivnog pucanja.


Međutim, pevačica se potom pojavila u Engleskoj, na dodeli BRIT nagrada, gde je pokazala dijamantski prsten za koji svi veruju da je verenički. Sada se ponovo s Polom pojavila u javnosti, a po svemu sudeći — ipak im cvetaju ruže.
Par je prisustvovao All Star meču u Klivlendu, a Adel se odmah našla na naslovnim stranama modnih portala, budući da je ponovo odabrala superfektnu odevnu kombinaciju kakvu bi malo koja žena mogla da iznese.

 


Adel je ponela autfit sastavljen od dva komada s leopard dezenom, što je pomalo neuobičajen izbor, jer je reč o vrlo upečatljivim printovima kakvi se obično kombinuju s neutralnim komadima. Engleska muzička senzacija odličila je da ponese Alaia zatvorenu mini-haljinu s lepršavim donjim delom koju krase dugi rukavi i interesantni detalji. Iako se animal dezeni obično ne nose zajedno, ona je pronašla komade identične šare, zbog čega je postigla sjajan efekat i vrlo otmen izgled.

 

 

Kao i obično kada je reč o Adelinom stliu, u pitanju je vrlo skupocen komad: cena ove pletene haljinice iznosi čak 3.180 dolara! Vrlo smelo, Adel ju je ponela s Alaia maksi kaputom slične šare za koji je izdvojila vrtoglavih 12.900 dolara. Ništa iznenađujuće, budući da joj na ruci sija prsten koji navodno košta više od milion dolara!

 


Adel je uz to ponela crne čizme od prevrnute kože i prepoznatljivi makeup čiji je ključni deo pažljivo izvučen ajlajner, a sve vreme se osmehivala i grlila svog dragog.

 


 

makonda-tracker