pRESTIŽ

Kada je superzvezda Adel stala na CRVENI tepih, ceremonija je mogla da počne: Zavirite na Brit dodelu nagrada 2022.

1

Muzička diva opčinila je prisutne fotoreporete i kolege, a ovo veče u O2 areni u Londonu biće spektakularno.

foto: Vickie Flores, EPA
foto: Vickie Flores, EPA

Ceremonija dodele Brit nagrada 2022.godine tradcionalno je starotvala večeras, a pevačka senzacija Adel biće jedna od glavnih zvezda koja će zapevati uživo.

 

Večerašnji britanski koncert počeo je sa emitovanjem od 20:00 na ITV-u i predstaviće nastupe Eda Širana, Liama Galagera i Litl Simza, a pop diva Adel predvodi grupu sa četiri nominacije za gong, te tokom ceremonije dodele nagrada napraviće očekivati spektakl, koji je publici falio tokom globalne pandemije virusa korona.

 

Svi su jedva čekali njeno glamurozno defilovanje crvenim tepihom, a Adel je svojoj šik kreacijom oduševila pristune fotoreportere i posetioce.

 

Muzičke zvezda i eminentne javne ličnost pristižu na Brit ceremoniju, a mnogi kritičari će imati pune ruke posla, jer je ove večeri na ceni glamur, ekscentričnost, upečatljivost i otmenost.

 

1 / 8 Foto: Vickie Flores, EPA

 

Radio di-džej Klara Amfo i emiter Maia Jama dočekaće nominovane za nagradu tokom šoua na crvenom tepihu, dok će dobri i veliki ljudi iz muzičkog sveta prisustvovati londonskoj O2 areni.

 

Komičar Mo Giligan biće domaćin ovogodišnje ceremonije, zamenivši Džeka Vajthola koji je vodio događaj poslednjih godina.

 

 

makonda-tracker