ovakvu je ne znamo

"Glasno je vikala i jecala": Otkriveno zašto je Adel otkazala sve koncerte ― i fanovi kipte od besa

0

Pre nekoliko dana, svet su obišli snimci uplakane Adel kako kaže svojim obožavaocima da ipak neće održati planirane koncerte u Las Vegasu, a dok su svi strepeli da nešto nije u redu s njom, ispostavilo se da je razlog nešto sasvim drugo...

foto: Twitter
foto: Twitter

Britanska pevačica Adel je trebalo da nastupa u Las Vegasu, gde je bio zakazan niz njenih koncerata za koje je karta išla i do devet hiljada dolara, ali se pre nekoliko dana obratila pratiocima putem društvenih mreža i kroz suze rekla da njen nastupi ipak nisu spremni, zbog čega mora da ih otkaže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)


Kako su za britanske medije otkrili izvori bliski pevačici, do otkazivanja je došlo zbog neslaganja koje je Adel imala s ljudima zaduženim za scenografiju, a najveći problem ispao je oko bazena u čijem je središtu ona trebalo da stoji dok peva.

 

Kad je sve završeno, odbila je da učestvuje. Adel je opisala bazen kao "otrcano staro jezerce" i, odbila, bez dalje priče, da stane u središte. Ideja je bila da se on puni vodom dok se Adel podiže mehanizmom poput krana, stvarajući iluziju da stoji na vodi ― rekao je neimenovani izvor za The Sun.


Izvori dodaju i da je Adel već neko vreme na probama vikala i jecala, kao i da je sve vreme bila na telefonskoj vezi sa svojim dečkom Ričom Polom.


Adel je plakala, nije mogla da završi nijednu probu već mesec dana ― rekao je izvor. ― Neprestano je bila na vezi s Ričom.. Glasno je vikala i jecala. Jedva da je vežbala jer je konstantno usred emotivnog pucanja.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Navodno je Adel odmah po objavljivanju da otkazuje koncerte, otputovala u Los Anđeles kod dečka.


Kako je dodao novinar Skot Roben, on je načuo da u ljubavnom životu slavne pevačice nije sve sjajno.


Priča se da postoji stres u Adelinoj vezi. Rečeno mi je da je to dovelo do toga da ona uopšte nema dovoljno samopouzdanja da nastavi dalje. Ne možete da se fokusirate ako niste kako treba u glavi ― zaključio je.


Ako pitate Adeline američke i britanske fanove, kakve god da je probleme imala u privatnom životu ili u organizaciji scenografije, ona je morala da ispoštuje ljude koji su kupili karte za njen koncert.


"Ovo je neoprostivo ponašanje", "Koliko je samo arogantna", "Mogla je tim suzama da napuni bazen", "Dakle, da prepričam vest, diva je imala napad besa"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker