senzacija

Mislili ste da Adel ne može bude lepša? GREŠKA! Pevačica otišla na šminkanje kod Niki Tutorijals i zapalila internet

0

Njih dve su u startu podelile oduševljenje vezano za njihovu saradnju, te je tako pevačica istakla da je de Dženerova bila njen predlog timu sa kojima je razgovarala o toku promocije albuma.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedna od najpoznatijih jutrjuberki na svetu i veoma priznata umetnica u šminkerskom svetu Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, na svom Jutjub kanalu ugostila je planetarno popularnu i jednu od najtalentovanijih pevačica Adel

 

Njih dve su se šminkale, časkale, pričale, ali su i nazdravile uz čašicu vina kada su pričale o pesmama sa Adelinog novog albuma. Pevačica je istakla da je emotivno vezana za pesme koje je posvetila svom sinu "My Little Love" i "Hold On"

 

1 / 2 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Njih dve su se uporedo i šalile oko toga kolika je moć šminke: 

 

Vidite kakva je moć šminke kada pogledate u moje lice, dok je jedna polovina našminkana, a druga ne. Sigurna sam da vidite razliku - našalila se pevačica. 

 

Kada je jutjuberka završila sa šminkanjem jedne polovine Adelinog lica, dala joj je ogledalo nakon čega je ona prokomentarisala:

 

Vau! Ovo je divlje. Izgledam kao Džoker, ali u najpozitivnijem smislu. Ovo je neverovatno - zaključila je vlasnica hita "Rolling in the deep".

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Ono šta je interesantno, a to je da je Niki popularnu pevačicu našminkala tako da ovakav look podseća na karakteristični Adelin stil šminkanja: dakle - ajlajner, senka sa toplim tonovima i priordna nijansa usana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker