čuju se svadbena zvona

Armani haljina, vanserijska lepota i — VERENIČKI PRSTEN? Fotografije zbog kojih ceo svet priča o Adel

3

Popularna britanska pevačica Adel bila je glavna zvezda večeri na dodeli Brit nagrada, gde osvojila i priznanje za album godine. Međutim, danas mediji najviše pišu komadu nakita koji je ova muzička senzacija nosila...

foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Pevačica Adel (33) ne pojavljuje se na dodelama muzičkih nagrada bez razloga — svaki put ode kući punih ruku!


Tako je bilo i na uručenju Brit nagrada, gde je ova Londonka odnela pobedu u kategoriji za album godine i tako nadmašila glavnog konkurenta Eda Širana, zatim za pesmu godine (Easy On Me) i za izvođača godine. Ujedno je bila i najzapaženija zvezda večeri.

 

Ove godine, nagrade nisu podeljene u muške i ženske kategorije, kako nazivi ne bi bili uvredljivi, a Adel je prilikom zahvaljivanja na nagradi istakla da ona "voli to što je ženski izvođač".


Razumem zašto se ime promenilo. Ali ja stvarno volim to što sam žena i što sam ženski izvođač, zaista sam ponosna na nas — naglasila je pevačica i posvetila svoje nagrade bivšem suprugu i sinu.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES


Adel je izgledala očaravajuće u plišanoj haljini rađenoj po meri, koju potpisuje Giorgio Armani Privé. U pitanju je model crne boje i vrlo romantičnog kroja, u tipičnom Adelinom stilu, koji ima interesantan poluokrugao V-izrez, gola ramena pokrivena tek providnim crnim tilom s tufnama, krojena je tako da posebno naglašava struk. Til s ramena pada niz haljinu i prati u vidu kratkog šlepa, zbog čega toaleta izgleda još glamuroznije.

 

Uz to je ponela crne salonke brenda Manolo Blahnik i dijamantske minđuše američke dizajnerke nakita Lorejn Švarc, a kosu puštenu da pada ravno podelila je na razdeljak sa strane.


Međutim, nakon što su svi uzdahnuli zbog Adeline lepote i stila, bilo je nemoguće ne primetiti detalj na njenom prstu — skupoceni dijamantski prsten.

 

Adel
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Kako piše Page Six, Adel je odmah podstakla glasine da se verila kada se pojavila na crvenom tepihu noseći ogroman dijamant kakav se obično poklanja kao verenički.


Podsetimo, ona je nedavno priznala da je njen novi dečko Rič Pol, NBA agent s kojim se više puta pojavila na košarkaškim utakmicama. To je prvi partner kog je Adel predstavila javnosti nakon razvoda od Sajmona Koneckog, s kojim ima sina Anđela.

 

Rič je stigao čudesno ― rekla je Adel za Vogue pre nekoliko meseci. ― Nisam bila anksiozna, nervozna, niti izmrcvarena. Sve je bilo suprotno. Divlje je i nema neizvesnosti. Ja sam tridesettrogodišnja razvedena mama dečaka koja ima sve u svojim rukama. Poslednje što mi treba jeste neko ko ne zna gde je ili šta želi. Ja sam znam šta ja hoću. I stvarno znam šta neću.


Pevačica je, inače, nedavno odložila sve nastupe u Las Vegasu jer, kako su javili mediji, nije bila zadovoljna izgledom scenografije, a sve vreme priprema je plakala i bila na telefonskoj vezi s Polom. Kako su za britanske medije otkrili izvori bliski pevačici, do otkazivanja je došlo zbog neslaganja koje je Adel imala s ljudima zaduženim za scenografiju, a najveći problem ispao je oko bazena u čijem je središtu ona trebalo da stoji dok peva.

 

Adel
foto: Profimedia

Kad je sve završeno, odbila je da učestvuje. Adel je opisala bazen kao "otrcano staro jezerce" i, odbila, bez dalje priče, da stane u središte. Ideja je bila da se on puni vodom dok se Adel podiže mehanizmom poput krana, stvarajući iluziju da stoji na vodi ― rekao je neimenovani izvor za The Sun.

 

Izvori dodaju i da je Adel već neko vreme na probama vikala i jecala, kao i da je sve vreme bila na telefonskoj vezi sa svojim dečkom Ričom Polom.


Adel je plakala, nije mogla da završi nijednu probu već mesec dana ― rekao je izvor. ― Neprestano je bila na vezi s Ričom.. Glasno je vikala i jecala. Jedva da je vežbala jer je konstantno usred emotivnog pucanja.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Navodno je Adel odmah po objavljivanju da otkazuje koncerte, otputovala u Los Anđeles kod dečka.


Kako je dodao novinar Skot Roben, on je načuo da u ljubavnom životu slavne pevačice nije sve sjajno.


Priča se da postoji stres u Adelinoj vezi. Rečeno mi je da je to dovelo do toga da ona uopšte nema dovoljno samopouzdanja da nastavi dalje. Ne možete da se fokusirate ako niste kako treba u glavi ― zaključio je.


Ako je prsten na njenoj ruci zaista verenički, čini se da ipak nije sve kako tvrde izvori...

 

 

 

makonda-tracker