iskrena je

Razvod me je uništio, stidela sam se: Adel ogolila dušu u intervjua kod Opre Vinfri, a novi dečko je sve vreme uz nju

0

Omiljena pop pevačica svih generacija nije želela da krije sve nedaće koje je doživela, ali danas s ponosnom gleda na sve što je prošla.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska pop diva Adel po uzoru na Megan Markl i princa Harija pojavila se u čuvenoj bašti kako bi otkrila najnovije detalje iz svog života medijskom magu Opri Vinfri koja ima tu moć da od svakog sagovornika dobije čistu ekskluzivu.

 

Tokom razgovora dotakle su se tema u vezi sa pevačicim velikim povratkom na svetsku scenu, novog albuma, koncerta "One night only" koji će se prikazati 14. novembra, ali mučnog razvoda koji je ostavio veliki rez na njenom srcu.

 

Publika je smatrala da će ljubavni lomovi dati posebnu čar novom albumu jer žena slomljenog srca ume da prenese emociju na poseban način.

 

Ali u stvarnosti, to nije njihova odgovornost. U stvarnosti, njihova je odgovornost kao obožavatelja da žele dobru ploču i nadaju se da ću je snimiti. Pa sam te komentare uzela s prstohvatom soli i bilo je sve u redu. ― rekla je.

 

Sa bivšim izabranikom Sajmonom Koncekim dobila je i sina Anđela, ali krah braka po njenim rečima bio je neminovan.

 

Adel kod Opre Vinfri
foto: Profimedia

Činjenica da toliko ljudi koje ne poznajem zna da nisam uspela, to me je*eno uništilo. Stidela sam se. Niko me nije osramotio, ali se osećaš kao da nisi uspeo. Nisam rekla mnogim svojim prijateljima na početku jer sam to htela da zadržim za sebe. ― priznala je pevačica.

 

Iako je u tim momentima mislila da joj se svet ruši, sa ove tačke gledišta to je moralo da se desi, a ona je u međuvremenu izgubila čak 45 kilograma i pronašla novu ljubav Riča Pola koji je u svim životnim segmentima uz nju.

 

Naslednik Anđelo imao je mnogo pitanja za poznatu mamu, a ovo je bilo jedno od njih.

 

Moj sin je imao mnogo pitanja. Stvarno dobra pitanja, stvarno nevina pitanja, na koja nisam imala odgovor. Kao "Zašto više ne možete da živite zajedno?" ― prisetila se Adel.

 

Adel kod Opre Vinfri
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker