"oh, my god!"

Mnogi ovo ne mogu za celu karijeru: 3 Adeline kombinacije koje su definicija visoke mode ― u samo jednom spotu!

3

Adel je ušla u novu eru ― muzike, svog privatnog života, svoje ličnosti, svog stila. Sve ono novo što nam donosi britanska muzička senzacija demonstrirala je svojim spotom za pesmu Oh My Good, koji predstavlja i svojevrsno modno putovanje.

foto: Columbia Records / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Columbia Records / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon šest godina pauze, Adel je u novembru 2021. objavila svoj dugo i željno iščekivani album nazvan 30, po njenom običaju da naziva muzičke albume po svojoj godini života u kojoj ga objavljuje ili u kojoj je počela da radi na njemu. U ovom slučaju, ona je počela da piše nove pesme u specifičnom životnom trenutku: rastajala se od supruga Sajmona Koneckog, ostala je samohrana majka dečaka Anđela, započela je proces mršavljenja tokom kog je izgubila oko 45 kilograma, a to su samo ključni momenti ovog perioda Adelinog života. Ko zna šta nam još nije rekla, a otkrićemo pažljivim slušanjem novih pesama!


Prvi spot koji je Adel objavila već na početku je očarao svet. Pesma Easy On Me je na platformi YouTube za prvih 13 sati preslušana oko 22 miliona puta, a sada je objavila i Oh My God, koja nastavlja da osvaja srca miliona ljudi širom sveta. Ako je i postojala sumnja da je pred nama nova Adel, ovaj spot ju je otklonio.

 


Ostvarenje koje je režirao Sem Braun prikazuje nam Adel kao ženu koja otkriva novi život i uživa u svom novom početku, a prikazuje nam britansku pevačicu u nizu otmenih izdanja koja spadaju u domen visoke, najviše mode! Dok se kamera pomera, a plesači čine scene dinamičnim, uzbudljivim i uzbudljivim, Adel se transformiše i predstavlja u trima odevnim varijantama.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen


Prva je haljina britanskog dizajnera Harisa Rida, crni demi-couture i zatvoren model s pussy mašnom, koju krase dugački, predimentionirani i poluprovidni rukavi ukrašeni belim tufnicama. Adel, uz to, nosi ultraglamurozan nakit od zlata i bisera koji potpisuju Rid i Missoma. Haljina je crna i naglašava struk, a sličan je krojevima koje pevačica rado i često nosi.


Sledeći je autfit Nikole Geskjera, kreativnog direktora brenda Louis Vuitton, šiven po meri za predivnu Adel.

 

Adel
foto: Youtube Printscreen

Reč je o brokatnoj toaleti i belom boleru koji ostavljaju utisak pre svega zahvaljujući momentu kada ona staje ispod neonskog oreola, a sve zaokružuju, uz dodavanje senzualnosti, kožne rukavice i viseće minđuše. Adel ima retro frizuru s krajevima izvijenim spolja na dugom bobu, za koju je bio zadužen čuveni Sem Meknajt, a ona ne bi bila ona da u prvom planu šminke nije izvijeni luk crnog ajlajnera.

 


Vrhunac svega je poslednja odevna kombinacija: modna čarolija haute couture s potpisom kuće Vivienne Westwood! Dobro krojeni korset naglašava Adelinu figuru, a crveni saten i bolero od tila čine kompletan izgled zavodljivijim.

 

1 / 2 Foto: Columbia Records / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Koliko je ova boja raskošna nismo mogli da vidimo u spotu, ali je na Instagramu osvanula fotografija nastala tokom snimanja, na kojoj vidimo i da je Adel imala tamnocrveni ruž i sličan lak na noktima, uz wet look kose.

 


Šta reći osim ― za Adel granice ne postoje!

 

 

makonda-tracker