iskreno

"Svesno sam razorila život mog sina ― da bih bila srećna!" Adel ne krije koliko BOLA joj je doneo razvod

0

Britanska pevačica najavila je novi i dugo iščekivani album za 19. novembar, a sada je istakla da, za razliku od njenih starih pesama, nove nisu posvećene nekom emotivnom partneru. Ovog puta, njen sin je taj zbog kog je nastala njena muzika.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Adel nije dala nijedan intervju pet godina, zbog čega su editorijali i intervjui koji su se pojavili u novim izdanjima američkog i britanskog magazina Vogue privukli mnogo pažnje.


Pevačica, koja se u međuvremenu razvela od Sajmona Koneckog, oca svog devetogodišnjeg sina Anđela, progovorila je i o tome kako je mališan doživeo njihov rastanak.

 

Moj sin je imao mnogo pitanja. Stvarno dobra pitanja, stvarno nevina pitanja, na koja nisam imala odgovor. Kao "Zašto više ne možete da živite zajedno?" ― prisetila se Adel.


Ona je objasnila da je svojim novim albumom želela da pruži sinu objašnjenje za razvod koji je, kako je objasnila razorio njegov svet.

 

1 / 9 Foto: Instagram


Imala sam potrebu da mu objasnim ovim albumom, kada bude u dvadesetim ili tridesetim, ko sam ja i zašto sam svesno odabrala da razmontiram njegov ceo život u potrazi za sopsvenom srećom ― rekla je pevačica.


Ona je dodala da misli da nikad neće moći da prevaziđe bol koji je nanela Anđelu.


U nekim trenucima to ga je učinilo zaista nesrećnim. Za mene je to rana koju ne znam hoću li ikad zalečiti ― iskrena je Adel.

 


 

makonda-tracker