(foto)

Kaput-haljina & tako ŠIK čizme: Stil Tamare Dragičević za decembarsko veče spojio je NESPOJIVO

2

Na proslavi povodom filma "Toma" zablistala je i glavna glumica ovog ostvarenja — lepa Tamara Dragičević

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je za svega dva meseca prikazivanja film "Toma" pogledalo više od milion gledalaca, u Jugoslovenskoj kinoteci upriličena je proslava, kao i dodela nagrada autorima filma za doprinos kinematografiji!

 

 

Na proslavi su se našli Željko i Jovana Joksimovićkao i Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom i ćerkom Miomali i Milan Marić, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, kao i brojni drugi poznati!

 

Među njima se našla i glumica koja je otelotvorila lik Silvane Armenulić i ovom ulogom prikupila brojne pohvale i simpatije publike — Tamara Dragičević.

 

Lepa glumica pojavila se u interesantnoj kombinaciji, kojom je sklopila gotovo nespojive odevne komade. Ona je ponela kaput-haljinu mini-dužine, u kraljevskoplavoj nijansi i s detaljima u vidu efektne crne dugmadi i crnih revera. Uz mini-haljinu u zimskoj sezoni najbolje idu čizme s visokom potpeticom, što je Tamara i birala — doduše, model u kome je retko viđamo. Glumica je hrabro iznela špicaste čizme sa zmijskim dezenom, čime je postigla superšik utisak!

 

Tamaru ne viđamo često u ovakvim izdanjima, ali jedno je sigurno: ona sve ume da ponese!

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker