inspiriše

Praktično, urbano i ― kao iz modnog časopisa: Street style izdanje Tamare Dragičević savršeno za hladnije dane

1


Srpska glumica pokazala je na društvenoj mreži Instagram da sija od radosti nakon što ju je u dalekom Čikagu zatekla vest da je postala tetka, a kao i svaka njena fotografija i ova odiše jedinstvenim stilom po kom je poznata Tamara Dragičević

foto: Tamara Trajković
foto: Tamara Trajković

Glumica Tamara Dragičević i njen suprug i kolega Petar Benčina ovih dana borave u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je tamošnjoj publici predstavljen film "Toma", koji su na našim prostorima već pogledale stotine hiljada gledalaca.


Par s kolegama uživa u Čikagu, a glumica je na Instagramu podelila fotografiju za koju su Benčina i ona pozirali na obali.

 

Tamara, inače poznata po izuzetnom i autentičnom modnom izrazu, pozirala je u predimenzioniranoj štepanoj jakni maslinastozelene boje koja štiti od vetra i pruža dašak ležernosti odevnoj kombinaciji.

 

 

Ispod nje nosila je vrlo efektne zvoncare upečatljive šare u stilu sedamdesetih kojima dominiraju svetloplavi tonovi, a sve je kombinovala s trendi sportskim patikama i crnom tašnicom.


Njen suprug i poznati glumac Petar Benčina jednako je dobro stilizovan, takođe u casual stilu. On je kombinovao svetloplave pantalone sa teksas košuljom, preko čega nosi kratki karirani kaput, a urbani stil pojačan je uz pomoć beanie kapite sive boje.

 

Nešto ranije, oni su tokom šetnje pozirali u jednako trendi izdanjima koja odišu duhom sedamdesetih.

 


Na čikaškoj premijeri "Tome" u publici je bilo 2.000 ljudi, koji su u predivnoj atmosferi sale "Kopernikus" pozdravili aplauzom ekipu koja stoji iza ovog ostvarenja, a to je ujedno i najposećenija premijera jednog domaćeg filma u dijaspori svih vremena. Ipak, najveću sreću Tamara Dragičević osetila je juče, kada je dobila lepe vesti od porodice iz Srbije ― njen mlađi brat Miodrag Dragičević postao je otac.


Kako je glumica napisala na Instagramu iskazujući radost zbog dolaska prinove, devojčica koju je mladi glumac dobio s koleginicom Oliverom Oljom Bacić dobila je ime Vasilija. Zato ni ne čudi što je Tamara u opisu fotografije svog opuštanja u Čikagu ipak podsetila da je za njen osmeh zadužena upravo ― Vasilija.

 

9.11.2021. DAN ZA PAMĆENJE ― napisala je ponosna tetka.

 

 

makonda-tracker