TRADICIJA

Miloš Biković poveo i novu devojku kao člana družine: Najuspešniji KLASIĆI uživaju na Čarobnom bregu (FOTO)

0

Iako ovog puta nisu u punom sastavu, fantastično se provode na Mokroj Gori, a pridružila im se i nova članica društva - Ivana Malić.

foto: Instagram Printscreen, Anka Gaćeša Kostić
foto: Instagram Printscreen, Anka Gaćeša Kostić

Glumačka klasa koja je te 2007. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti kod profesora Dragana Petrovića Peleta, godinama ispisuje istoriju domaće kinemtografije, po mišljenju reditelja, filmskih kritičara, producenata, ali i mnogobrojne publike.

 

Iako su pre više od decenije završili studije i svako je krenuo svojim profesionalnim putem, njih dvanaestoro odlučio je ne prekida zlatnu nit prijateljstva, te su redovna okupljanja, zajednička putovanja i zimovanja sada već postala tradicija.

 

Miloš Biković, Tamara Dragičević, Anja Alač, Ivan Mihailović, Uroš Jakovljević, Ana Gaćeša Kostić, Nina Janković, Miljana Gavrilović, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić i Mateja Popović dobro su poznata imena mlađe glumače postave, a kako su mnogi od njih postali roditelji, sada su zajedničke čarolije na snegu dobile još veću čar.

 

Prošle godina su prvi put posetili Čarobni breg na Mokroj Gori, po nagovoru kolege Bikovića, a otkako su kročili na bajkovitu destinaciju, svaki zimski "raspust" provode na ovom mestu.

 

Fotografije sa okupljanja neretko dele sa pratiocima putem društvenih mreža, tako je bili i ove godine, a prva je to učinila Tamara Dragičević koja je na odmor povela supruga Petra Benčinu, naslednike i kućnog ljubimca.

 

Dočarali su nam da se fantastično provode, a Anja Alač je stigla sa suprugom Andrejem Josifovskim - Pijanistom i sinom Aleksejem koji ima nekoliko meseci.

 

Jelisaveta je takođe povela dečicu, ali njen suprug Miloš Teodosić nije mogao da prisustvuje zbog profesionalnih obaveza. Biković i Ivan Mihailović su bili glavni za zbijanje šala.

 

Na tradcionalnom okupljanju falili su Anka Gaćeša Kostić, Miodrag Radonjić, Nina Jaković, Uroš Jakovljević, Mateja Popović, Milljana Gavrilović i Stojan Đorđević, ali s obzirom na to da su tek stigli na čarobnu lokaciju, verujemo da će im se ostatak ekipe naknadno pridružiti.

 

Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste da je Miloš Biković upoznao novu devojku Ivanu Malić sa ostatkom ekipe, a prošle godine je na istom mestu boravio sa bivšom izabranicom Arinom Vološinom, za koju su glumčeve kolege imale samo reči hvale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

makonda-tracker