dezen — čarlsu u čast

Udobno, praktično i tako trendi! Opušteno izdanje Kejt Midlton pogodno za bukvalno sve prilike

0

Lagana šetnja, svečani događaj ili poslovni sastanak — nema mesta na kom ovaj autfit ne bi izgledao prikladno, a veoma je jednostavan i udoban.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama, neguje vrlo otmen stil kojim dominiraju midi i maksi suknje i haljine, ali raspolaže i arsenalom pantalona koji daju nešto ležerniji izraz njenim odevnim kombinacijama. Kada ih, uz to, kombinuje s blejzerima — smart casual izgled je zagarantovan!


Midltonova je posetila prostorije udruženja "Roditelji i zajednice zajedno", gde je sa članovima ove organizacije razgovarala o njihovim idejama za to kako bi lokalne zajednice mogle da podrže porodice u unapređivanju mentalnog zdravlja.

 

Za tu priliku, Kejt je ponela svedenu odevnu kombinaciju, sastavljenu sastavljenu od crnih pantalona ravnog kroja koje potpisuje brend LK Bennett, crnog kašmirskog džemperka modne kuće Boden i crnih salonki od prevrnute kože s blok-petom brenda Gianvito Rossi, konkretno modela nazvanog Piper.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X-u-i-n (@xuin10)


Statement komad njene kombinacije svakako je sivi strukirani blejzer dizajnerke Ketrin Voker koji ima lažne džepove s preklopom, nenapadne revere i jednostavno kopčanje. Posebno ga izdvaja efekna karo šara, a zanimljivo je da je dezen koji nosi Kejt nazvan "Princ od Velsa" — što je omaž njenom svekru Čarlsu, koji nosi ovu titulu.

 


Kejt je nosila i viseće biserne minđuše simpatičnog imena "Anjuška", koje su nekada pripadale princezi Dajani, kao i zlatnu ogrlicu s kamenom lapis lazuli juvelirske kuće Astley Clarke, koji se zbog svoje plave boje odlično uklopio uz njen luksuzni verenički prsten sa safirom.

 

 

 

makonda-tracker