vredno kopiranja

Pantalone po ukusu Viktorije Bekam, savršen balans boja: Kejt Midlton zna još jedan MOĆAN način da nosite rolku

0

Vojvotkinja od Kembridža se vratila svojim kraljevskim obavezama nakon kraćeg prazničnog odmora, a sa suprugom Vilijamom danas je posetila jedan londonski muzej

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Vilijam (39) i Kejt Midlton (40) danas su imali prvu zajedničku kraljevsku obavezu ove godine, a izbor je pao na posetu Muzeju Faundling u Londonu, koji čuva sećanje na prvu britansku bolnicu u kojoj su bila smeštena deca čiji roditelji nisu mogli da brinu o njima.


Vojvotkinja od Kembridža je, inače, pokroviteljka ove institucije od 2019. godine, pa je u pitanju važan događaj za nju, a tim povodom je još jednom demonstrirala poslovni šik kakav se ne viđa često!

 

Ključni deo ove odevne varijante, kako to obično biva kada je u pitanju Kejt Midlton, jeste kaput do kolena. Ovog puta ona je ponela model ravnog kroja s lažnim džepovima, u svojoj omiljenoj navy nijansi. U pitanju je jedan od kaputa u kojima smo već videli vojvotkinju i zaljubljenicu u modnu reciklažu, ali ovaj komad nije jedini interesantan deo njenog stajlinga!

 

1 / 5 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia


Supruga princa Vilijama odlučila se za neutralan ostatak kombinacije, a svaki od njenih delova je tu s razlogom i postiže savršenu ravnotežu , ne odudarajući previše. Ona ponovo nije odolela rolci, jednom od najpopularnijih trendova tokom jeseni i ove zime, a sada je ponela crni model s polo rolkom koji je pripijen uz telo. Upasala ju je u odlično krojene pantalone visokog struka, takođe tamne navy nijanse, a reč je o vrlo dugačkom modelu koji je tipičan za stil Viktorije Bekam. Nogavice se jedva primetno šire od kolena i prekrivaju obuću, koja se nazire tek pri koračanju i zaštitni je znak Poš Spajs, a Kejtinom autfitu ovaj model pantalona pružio je lepršavost i učinio zabavnom pomalo strogu poslovnu varijantu. Vojvotkinja je, inače, odabrala pantalone brenda Jigsaw čija cena iznosi više od 150 evra.


Sve zaokružuju njene stare tamnoplave salonke od prevrnute kože, koje smo imali priliku da vidimo više puta.


Ovaj ekonomičan autfit, tipičan za stil Kejt Midlton, upotpunjen je još jednim njenim modnim potezom koji Britanci cene — ponela je minđuše od osam evra jedne popularne tamošnje marke nakita.

 

 

makonda-tracker