imali su loš odnos

OTVORENO JE REKLA: "NE VOLIM SVOG TATU"! Adel otac ostavio kad je imala 3 godine, a sada ju je sačekala teška vest

0

Jedna od najpoznatijih pevačica planete doživela je novi životni udarac

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javljaju britanski mediji, Mark Evans, otac pevačice Adel, preminuo je u 57. godini.


Još uvek nije objavljen uzrok smrti, ali je poznato da je on bolovao od raka. Sudeći po izvorima bliskim pevačici, iako ona nije imala tipičan porodični odnos sa ocem, neće joj biti lako nakon ove vesti.


Mediji pišu da je Adel imala vrlo loš odnos sa ocem jer je njenu majku i nju ostavio kad je imala tri godine. On je navodno bio alkoholičar, a ni pevačica ni on nisu krili kakav je njihov odnos zbog toga.

 

Bio sam užasan otac u trenutku kad sam joj stvarno bio potreban. Pio sam dva litra votke i sedam ili osam piva dnevno. Tako sam pio tri godine, Bog zna kako sam preživeo — rekao je Evans u intervjuu 2011. godine i dodao da ga je sramota. On je istakao da je najbolje što je mogao da uradi za svoju ćerku to da ode i ne dopusti da ga ikad vidi u takvom stanju.

 


Nakon što je njen otac dao intervju, Adel je prokomentarisala da je besna i da nikad više neće razgovarati s njim. Mark je tada pričao o njenom ljubavnom životu i okrivio svoj odnos sa ćerkom za njene ljubavne krahove.

 

Vraća se posle deset godina i kaže: "Možda ima probleme s muškarcima zbog mene". Kako se osuđuje da komentariše moj život? Krv mi ključa od toga — nije krila Adel svoj bes.


Pevačica je svojevremeno otvoreno rekla i da oca — ne voli. Tako je na dodeli nagrada Gremi 2017. svom menadžeru Džonatanu Dikensu pred kamerama rekla:


Volim te tako, tako mnogo. Ne volim svog oca. To ne znači mnogo, ali volim te onako kako bih volela svog oca.

 


 

makonda-tracker