bez greške

Čizme za kakvima je Džej Lo luda & haljina za zavodnice: Nataša Bekvalac u izdanju dostojnom jedne FEMME FATALE

1

Popularna pevačica u svakoj prilici je odevena besprekorno, a juče je ponela jednu od najefektnijih odevnim kombinacija do sad

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac bila je gošća emisije AmiG Show, a za jedno od svojih retkih televizijskih emisija pripremila je posebnu modnu kombinaciju.


Novosadska lepotica poznata je po tome što prati svetske modne tendencije i u saradnji sa sestrom Kristinom uvek priprema autfite koji su u korak s najnovijim trendovima, pa tako ni ona — kao ni Kim Kardašijan, Irina Šajk, kraljica Leticija od Španije i druge slavne trendseterke — nije odolela kožnim komadima. Nataša je na snimanje stigla u kožnoj toaleti boje karamele čiji je gornji deo sastavlje od efektnog korseta s korpama za grudi i od struka pada do ispod kolena suptilno prateći liniju tela. Prednji deo haljine je široko otvoren, ali ima i dugačke rukave s blagim puf efektom.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Izbor obuće jednako je interesantan — Bekvalčeva je stigla na snimanje u udobnim krznenim papučama, da bi potom obula kratke čizme kakve u poslednje vreme često viđamo na latino divi Dženfier Lopez! Srpska pevačica odlučila se za model u istoj nijansi u kojoj je haljina, a u pitanju su čizme na pertlanje pripijene uz nogu koje imaju vrtoglavo visoke platforme i štikle.


Nataša je ovu kombinaciju upotpunila šminkom koja naglašava oči, dok su usne obojene u nude nijansu, a kosa je isfenirana na romantične talase i u stilu starih holivudskih diva.

 

 

makonda-tracker