modni pogodak

Mina Milutinović, Kim Kardašijan, Džejla Ramović.... Evo koje poznate devojke nisu odolele kožnim stajlinzima (FOTO)

0

Sredinom devedesetih godina kožni blejzeri, sakoi, jakne, doživele su veliku popularnost, a danas se ovaj modni trend vraća u novom ruhu.

foto: APEX / MEGA, Profimedia
foto: APEX / MEGA, Profimedia

Sezona jesen/zima 2021. godine donela je nešto smirenije, pastelne boje, ali i kožne materijale koji su načinili pravi modni povratak nakon skoro tri decenije.

 

Eminentne modne kuće "Fendi", "Kardashiankloset", "Iradaawear", "Guči" predstavili su svoje modele haljina i odela na koje nisu ostale ravnodušne dame od javnog značaja, ali ni trendseterke koje su poslednjih godina prava inspiracija.

 

Srpska manekrnka Mina Milutinović ponela je interesantno kožno odelo u bež nijansi, dizajnerke "Iradaawear", a pratioci su ostali bez reči nakon ove kreacije koju je lepa brineta fantastično dočarala. Ovaj model možete nositi na poslovne sastanke, večere, ali i noćne izlaske uz elegantne salonke jarkih boja.

 

Mlada pevačica Džejla Ramović koja se nedavno preselila u Španiju dokazuje da je devojka od stila, te je za jednu šetnju po Barseloni odabrala potpuno kožni, crni stajling koji je naišao na mnoštvo lajkova i komentara.

 

Uz trendi sako, pantalone i rolku odabrala je bež torbicu sa zlatnim karikama koja je doprinela moćnom utisku.

 

Šarmantna voditeljka Marina Kotevski nije odolela interesantnom kožnom satjlingu koji je činio braon sako i duboki šorc koje je uparila sa nezaobilaznom pamučnom rolkom. Ovu kombinaciju potpisuje italijanski brend "Liu Jo".

 

Multimedijalni mag i rijaliti zvezda Kim Kardašijan jedna je od predstavnica svetske scene koju neretko možemo videti u koži i lateksu, a potpuno crni, kožni stajling sopstvenog brenda donela je na izvanredan način, čemu svedoče ove fotografije.

 

Podsetimo, kožne blejzere širokog i ravnog kroja žene širom sveta nosile su nakon javnog uticaja glumice Gvinet Paltrou koja ih je devedesetih godina proslavila.

 

 

makonda-tracker