iznenadićete se

Nećete verovati kakvu je promenu sada napravila: Nataša Bekvalac više nije plavuša?

3

Pevačica je na društvenim mrežama podelila klip na kojem se vidi da izgleda potpuno drugačije. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac na svom Instagram profilu podelila je kratak video isečak na kojem se vidi jedna velika promena. 

 

Dakle, ona je promenila boju kose za potrebu jednog snimanja. 

 

Ono po čemu je ona prpoznatljiva i čemu je ostala verna tokom cele karijere jeste njena plava kosa, zbog čega, kao i zbog svoje lepote nosi nadimak Novosadska Barbika. 

 

 

Naime, u isečku koji je ona podelila je ona sa tamnom kosom. Verovatno je u pitanju perika, jer ona dugi niz godina nije menjala nijansu svoje frizure. 

 

Međutim, izgleda da se ova promena mnogima dopala, ako je suditi po komentarima koji su se našli ispod njene fotografije, a tu su bili komentari pevačica Jelene Rozge kao i njene sestre Kristine Bekvalac. 

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo da pevačica često govori u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom pa se prilikom jednog gostovanja u jutarnjem programu TV Prva, osvrnula na svoj odnos s Danilom Ikodinovićem. Dok je pričala o tome kako sa ćerkom posećuje psihologa, ona je pomenula da Hana i ona nagovaraju i Haninog tatu Daču da im se pridruži.

 

Idem redovno kod psihologa, i moje dete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu terapiju. Nagovaramo Danila, mislim da je na ivici da pristane — rekla je Nataša i dodala:

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu, koja je puna razmevanja za sve to.

 

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović svojevremeno su bili najpopularniji domaći par, u braku su bili od 2006. do 2011. godine. Nakon nekoliko godina, nekadašanji vaterpolista je stupio u vezu s našom cenjenom odbojkašicom Majom Ognjenović, a par je u braku od 2016. godine. Nataša se, posle razvoda od Ikodinovića, udavala za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića, a potom i za IT stručnjaka Luku Lazukića, s kojim ima ćerku Katju. Od trećeg supruga pevačica se zvanično razvela pre dve godine, a njihov brak okončao se nakon nasilja za koje je pevačica optužila Lazukića i za koju je on osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog fizičkog napada.

 

 

makonda-tracker