stil i saveti

Kupujte pametno i investirajte u vanvremenske komade: 4 načina kombinovanja kožne garderobe koja je ove sezone IN

0

Kada kažemo kožna garderoba ne mislimo nužno na komade garderobe od životinjske kože, nego na one od materijala koji ga mogu imitirati.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Velike modne kuće iz svoje upotrebe su izbacili životinjsku kožu pa se sada isključivo koriste veštački materijali koji su, kako se pokazalo, odlična zamena za već pomenute. 

 

 

Ovo svakako ne znači da su neke modne kompanije u potpunosti izbacile upotrebu prirodne kože koja se u godinama iza nas pokazala kao kvalitetna, tako da ukoliko naletite na neki komad garderobe od takvog materijala pazarite ga, jer će vas možda služiti do kraja života. 

 

Pre nego što pogledate konkretne savete za kombinacije sa ovi komadima - šta vi mislite o upotrebi životinjske kože:

 

 

Na sledeći način kombinujte kožnu garerobu koja će vas učiniti savršeno stilizovanim ženama: 

 

1. Dobro poznata kožna jakna koja je svima potrebna u garderoberu savršeno se uklapa uz sunčane jesenje ili zimske dane koji nam dolazi. Možete je kombinovati sa bilo kojim drugim komadima, da dobijete pravi izbor za damski i poslovan stil.

 

2. Komad koji treba da je obavezan u garderoberu svake žene jeste kožna midi suknja sa dubokim strukom. Ona je odličan izbor za odlazak na venčanja, ili neku vrstu slavlja gde ne treba da budete u glamuroznoj toaleti. Odlično se kombinuju uz lepršave košuljice. 

 

3. Crne kožne pantalone su vanvremenski komad koji odlično stoji ženama od 7 do 77 godina. I da vam svi ostali komadi budu tamni, imaćete savršen stajling.

 

4. Kožni kaput je nešto šta najčešće nose žene koje vole rok stil, ali to ne mora da bude tako. Moda ne poznaje ograničenja, te tako uz duks i klasične crne pantalone ponesite ovaj komad i zablistajte.

 

 

makonda-tracker