za pohvalu

Ikodinović i ona danas imaju sjajan odnos: Nataša Bekvalac otkrila šta misli o Dačinoj supruzi — i niko nije iznenađen

1

Poznata pevačica i bivši vaterpolista razveli su se pre pune decenije, a oni danas, budući da zajedno imaju ćerku, imaju kvalitetan odnos.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Postoji li iko ko jednostavno ne obožava proslavljenu odbojkašicu Maju Ognjenović? Naravno da ne! Među onima koji o njoj imaju samo reči hvale je i jedna od omiljenih domaćih pevačica Nataša Bekvalac, koja je pre više od deset godina bila u braku s njenim suprugom Danilom Ikodinovićem, jednim od naših najboljih vaterpolista u istoriji.


Tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva, Nataša se osvrnula na svoj odnos s bivšim suprugom. Dok je pričala o tome kako sa ćerkom posećuje psihologa, ona je pomenula da Hana i ona nagovaraju i Haninog tatu Daču da im se pridruži.

 

Danilo Ikodinović, Maja Ognjenović
foto: M. M./ATAImages

Idem redovno kod psihologa, i moje dete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu terapiju. Nagovaramo Danila, mislim da je na ivici da pristane — rekla je Nataša i dodala:


Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu, koja je puna razmevanja za sve to.

 

Nataša Bekvalac
foto: Milan Maričić/ATAImages

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović svojevremeno su bili najpopularniji domaći par, u braku su bili od 2006. do 2011. godine. Nakon nekoliko godina, nekadašanji vaterpolista je stupio u vezu s našom cenjenom odbojkašicom Majom Ognjenović, a par je u braku od 2016. godine. Nataša se, posle razvoda od Ikodinovića, udavala za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića, a potom i za IT stručnjaka Luku Lazukića, s kojim ima ćerku Katju. Od trećeg supruga pevačica se zvanično razvela pre dve godine, a njihov brak okončao se nakon nasilja za koje je pevačica optužila Lazukića i za koju je on osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog fizičkog napada.


 

 

makonda-tracker