zimska moda

Predimenzioniran — i u boji koja nije za svakog: Elegantni zimski kaput po ukusu Nataše Bekvalac

1

Jedna od najlepših poznatih Novosađanki ima primer za fantastičan stil ovog decembra

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac održala je pres-konferenciju povodom svog predstojećeg novogodišnjeg nastupa, a dobro raspoloženje prilikom druženja sa predstavnicima sedme sile nije sakrila.

 

 

Dobro je poznato da lepa Novosađanka uvek vodi računa o svom stilu, a ovog puta ponela je monohromatsku kombinaciju koju je začinila vrlo neobičnom frizurom!

 

Mada bi na prvi pogled verovatno svi primetilli neobičnu punđu i šiške— što nije tipična frizura koju viđamo na Nataši — njen stil bio je trendi, upečatljiv i sofisticiran.

 

Lepa pevačica odlučila se za nežnu, belu kombinaciju, kojom je dominirao beli kaput — modni adut svake sezone. Mada nisu sve dame ljubiteljke belog kaputa zbog toga što se lako može uprljati, on garantuje utisak elegancije.

 

 

1 / 7 Foto: Milan Maričić/ATAImages

 

U pitanju je nezamenljiv modni klasik, a kako su oversized kaputi već nekoliko sezona jedan od glavnih modnih trendova, kombinacija predimenzioniranog i belog je odličan spoj! 

 

Inače, Nataša nije htela da rezimira godinu na izmaku:

 

Ne radite mi to. Ja na svojim terapijama radim na tome da ne gledam unazad. Da prošlost ostavim i da gledam samo napred. Živi u trenutku, ne propuštaj sadašnjost — rekla je Nataša za Blic.

 

 

 

makonda-tracker