ona sve ume!

Kejt Midlton NIKAD NE BI SMELA da je obuče: Leticija od Španije demonstrirala kako se nosi seksepilna KOŽNA midi-haljina

0

Lepa španska kraljica Leticija ponela je midi-haljinu koja se lako i uspešno kombinuje za razne prilike, od poslovnih, do koktel-zabava i proslava!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Crna kožna haljina na kraljici? Može ako ste Leticija od Španije, i to ne jednom!

 

Poznata kao kraljica koja reciklira i pojedinačne odevne komade, ali i celokupne stajlinge, kraljica Leticija se za najnovije zvanično pojavljivanje u Madridu odlučila za haljinu koju je nosila u februaru 2019. godine, na otvaranju 38. Internacionalnog sajma savremene umetnosti. Trenutna prilika jeste poseta festivalu umetnosti Famelabu, a ova haljina specifična je po mnogo čemu!

 

Kraljica Leticija, Španska kraljica Leticija
foto: Profimedia

 

Mada španskoj kraljici nije strano da nosi crne haljine, ovakav materijal nije nešto što možemo videti često na njoj. Kao da je nepisano pravilo da princeze i kraljice ne nose kožne haljine, posebno crne, koje u takvom spoju odaju utisak seksepila, a Kejt Midlton verovatno nikad nećemo videti u ovakvom modelu.

 

Doduše, Leticija često ume da zablista u zavodljivim izdanjima!

 

 

Haljinu potpisuje brend & Other Stories, a njena cena je nešto viša od 40 hiljada dinara.  U pitanju je midi-model sa kaišem oko struka, vrlo suptilnim dekolteom, okovratnikom i širokim rukavima koji sežu do laktova. Uz nju je Leticija ponela cipele u boji kože s visokom potpeticom.

 

Kraljica Leticija, Španska kraljica Leticija
foto: Profimedia

Dakle, midi-haljina "trpi" svaki materijal i izgleda odlično i sofisticirano, a kada želimo da razbijemo crnilo, nude nijanse su uvek dobar izbor!

 

 

makonda-tracker