stil latino dive

Nosi ih već GODINAMA — i po minusu: Čizme s vrtoglavom potpeticom bez kojih Dženifer Lopez ne može da zamisli zimu

0

Dženifer Lopez u rukavu ima pregršt modnih trikova, ali jedan od omiljenih jeste kombinovanje čizmica s visokom potpeticom u svim mogućim prilikama!

foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bilo da se pojavi na crvenom tepihu, ruku pod ruku s Benom Aflekom, bilo da su je uslikali američki paparaci u šopingu u Njujorku ili Los Anđelesu, Dženifer Lopez uvek ima način da stajlingom privuče pažnju!

 

 

U moru modnih trikova kojim se koristi, jedan od njenih omiljenih jeste nošenje vrtoglavo visokih potpetica u svim (ali svim!) prilikama. I to ne bilo kako, Džej Lo obično visoke potpetice obožava da iskombinuje sa udobnim autfitima, čime postiže i svojevrstan balans između elegancije i ležernog stila.

 

Njene poslednje fotografije stižu pravo iz romantičnog izlaska sa Benom na Beverli Hilsu. Dobro raspoloženi par uslikan je pri izlasku iz jednog restorana, a iako je i Aflek svetski poznata superzvezda, oči su bile uprte u njegovu lepšu polovinu.

 

 

Zimska kombinacija Džej Lo za dejt nije mogla biti romantičnija i klasičnija; latino diva ponela je oversized kariranu suknju s visokim prorezom koja je razotkrila njene noge. Ova suknja je model modne kuće Roberto Kavali za 2022. godinu, čime nam je i najavila trendove za godinu koja je pred nama. Inspiracija za ovaja dezen bila je britanska moda, pa je Džej Lo donela malo šika kakav bismo očekivali od Kejt Midlton.

 

Uz ovakvu suknju A-kroja i crni kaput odlično ide Hermes torba, kao i omiljen par obuće: baršunaste čizme sa štiklom koje potpisuje Azedin Alaja.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Alaïa gležnjače Džej Lo naprosto obožava, pa ih je i nedavno nosila uz božanstvenu belu suknju tokom izlaska sa decom. Ona ih već godinama rado kombinuje po svim vremenskim uslovima, pa i u onim najhladnijim danima — i ne planira da odustane od njih.

 

 

makonda-tracker