SPECIFIČNA JE

Stil Arijane Mihajlović prepoznaju širom Italije: Stajlinzi Mihine žene koji će vas inspirisati na unikatnost (FOTO)

1

Supruga Siniše Mihajlovića svojim modnim transformacijama može parirati i mnogo mlađim blogerkama, a u to se možete uveriti i sami.

foto: Instagram
foto: Instagram

Supruga legendarnog fudbalera i selektora Siniše Mihajlovića postala je prava modna inspiracija ženama širom Evrope, a dobro je poznato da Italijanke preferiraju elegantnost, unikatnost i privlačenje pažnje svojim odevnim kombinacijama, gde god da se pojave.

 

Lepa Arijana Mihajlović Rapaćoni svakodnevno sa pratiocima putem socijalnih platformi deli svoje stajlinge, a ne krije da joj najlepše pristaje "meksički - boho" stil koji podseća na čuveni imaginarni lik "Esmeralde".

 

Duge, šarene suknje i haljine, kožni aksesoari, "džipsi" šare i sandale na šniranje su neizostavni kada je reč o stilu koji osvaja, ali Arijana nekada poželi i da zablista u šljokičastim toaletama.

 

Iako je majka petoro dece zadržala je devojačku figuru, a kako neretko ističe, u tome joj pomaže brzo hodanje, balansirana ishrana, ali i genetika. Naslednice Viktorija i Virdžinija vole da je vide u nešto modernijim stajlinzima, a kada je njih dve stilizuju, to onda izgleda ovako.

 

Siniša i Arijana su pre nekoliko meseci dobili u prvu unuku, Violante koja je na prvi susret osvojila čitavu porodicu, a ponosni baka i deka neretko objavljuju fotografije sa mezimicom.

 

Ovaj par je više od 25 godina u skladnom braku, a nedavno su izjavili da nakon teških momenata dolazi samo ono lepo, a to se odnosilo da Sinišinu borbu sa leukemijom iz koje je izašao kao pobednik.

 

 

makonda-tracker