PORODIČNE VREDNOSTI

Ponosna baka Arijana Mihajlović uživa u društvu unuke Violante: Pogledajte emotivne momente koje je podelila sa publikom

0

Siniša i Arijana Mihajlović postali su najsrećniji ljudi kada je njihova ćerka Virdžinija donela na svet naslednicu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ponosna baka Arijana Rapaćoni Mihajlović u društvu supruga Siniše stalni je gost u domu svoje mlađe ćerke Virdžinije koja se pre dva meseca ostvarila u ulozi majke, a malena Violante postala je miljenica čitave porodice.

 

Virdžinija je verena za mladog fubalera Alesandra Voljaka koji ju je pre nekoliko meseci zaprosio na veoma romantičan način.

 

Arijana ne može da odoli svojoj preslatkoj unuci, te deli fotografije na kojim su zajedno, a one broje više hiljada lajkova i komentara.

 

Već na prvi pogled može se uočiti koliko Violante podseća na Virdžiniju i porodicu Mihajlović koja je godinama priželjkivala da se u njihov domu useli unuče.

 

Siniša i Arijana tokom braka dobili su petoro dece, Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa koji su veoma bliski, a proslavljeni fudbaler ima i vanbračnog sina Marka koji se veoma retko pojavljuje u medijima, ali ga Siniša često viđa.

 

Ova porodica odlučila je da ostane u Italiji, gde odrastaju sve generacije, a sada je podređeno malenog princezi.

 

 

 

makonda-tracker