čista sreća

Ponosni DEKA I BAKA se tope od miline: Siniša i Arijana Mihajlović podelili predivne fotografije s unukom

1

Virdžinija Mihajlović donela je nedavno na svet devojčicu, a cela porodica dočekala je ovaj trenutak s nestrpljenjem i radošću, pa Mihajlovići ne mogu da odole prilici da se pohvale prinovom

foto: Instagram
foto: Instagram

Mlađa ćerka legendarnog fudbalera i fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića, prelepa Virdžinija i fudbaler Alesandro Voljako dobili su pre nekoliko dana prvo dete — ćerku kojoj je par dao ime Violante.


Porodica Mihajlović ne krije koliko je srećna, a iako ne vole da dele previše svoje intime, svi su se pohvalili lepotom naslednice. Među onima koji su najponosniji jesu baka Arijana i deka Siniša, koji su na Instagramu pokazali novu članicu porodice.

 

Osmeh i poljubac bake i deke su blaga koja treba čuvati s najvećim životnim bogatstvom — napisala je raznežena Arijana u opisu ovih portreta.

 


Supruga proslavljenog srpskog sportiste pre toga je pozirala s Violante u naručju više puta i nazvala je "najvećim darom".

 


Sve vreme Virdžinijine trudnoće, Mihajlovići su pokazivali koliko su uzbuđeni zbog predstojeće životne faze, a najemotivniji prizor koji su nam pokazali jeste trenutak u kom je Siniša saznao da će biti deka.

 


Virdžinija je na simpatičan način saopštila svim članovima porodice da stiže prinova, a iako je i sam budući tata Alesandro Voljako, fudbaler drugoligaškog Pordenonea, bio šokiran kada je otvorio misterioznu kutiju s testom za trudnoću, najbolju reakciju imao je Mihajlović. On je zbunjeno gledao belu kutiju, potom podigao beli bodi za bebe, osmehivao se u neverici i na kraju — zaplakao.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker