valentino aksesoar iz snova

Komad koji će trajati VEČNO: Ovaj SUPERMOĆNI kaiš zaludeo je i Aleksandru Prijović i Emili u Parizu

0

I slavne i domaće zvezde dele isti ukus kada su u pitanju fenomenalni modni aksesoari — ovog puta isti kaiš videli smo i na junakinji serije koja prati parisku modu i na našoj popularnoj pevačici!

foto:  LMK / IPA/Profimedia
foto: LMK / IPA/Profimedia

Od Darena Stara, tvorca serije "Seks i grad", u jeku pandemije stigla nam je nova serija "Emili u Parizu" (Emily in Paris), mešavina romantičnog Pariza, ljubavi i — mode!

 

Kad je Pariz u pitanju, moda s njim ide pod ruku, a kostimi Patriše Fild (žene koja je oblačila i Keri Bredšo) obećavali su od samog početka i definitivno nisu razočarali.

 

 

Nakon prve sezone, imamo priliku da gledamo novu sezonu Emilinih avantura u Parizu i njenih fantastičnih modnih kombinacija. Šik pariski stil na američki način glumica Lili Kolins donela je na savršen način, a brojni modni portali već duže vreme posvećuju svoje vreme i stranice stilu glavne junakinje serije "Emili u Parizu".

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Dizajnerski komadi, naravno, bili su neizostavni prilikom stilizovanja Emili u gradu mode, a dominira odeća modne kuće Valentino.

 

Ne čudi što su komadi Valentina Garavanija toliko hvaljeni kad već spadaju u svojevrsne modne klasike, a pažnju na Emili privukao je i kultni Valentino kaiš!

 

U pitanju je model koji se na sajtu ovog modnog brenda može naći po ceni malo nižoj od hiljadu dolara, u različitim bojama, od teleće kože i s prepoznatljivim logoom u obliku zaokruženog slova V.

 

 

Emili u seriji nosi crveni kaiš sa zlatnim detaljem, a identičan kaiš u drugoj boji još pre nekoliko meseci videli smo na Aleksandri Prijović

 

Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica ponela je uz midi-haljinu identičan braon kaiš sa zlatnim detaljem...

 

 

Koji biste vi radije odabrali?

 

 

makonda-tracker