NJENI MODELI

ZA SVE LJUBITELJKE RAZIGRANIH, A I KLASIČNIH MODNIH ČAROLIJA: Cipele "Emili u Parizu" o kojima bruji ČITAV SVET (FOTO)

0

I dok smo se nekada divili cipelama koje je nosila Keri Bredšo, njena mlađa verzija takođe obožava visoku modu! 

foto: Profimedia

Dugo očekivana serija "Emili u Parizu" mnoge je oduševila, a pomama ne jenjava! Od tvoraca serije "Seks i grad" stigla je nova poslastica za sve ljubitelje ovakve tematike, uz mnogo Pariza, zapleta i modnih čarolija!

 

Modeli cipela iz serije o kojima se priča:

 

  •  Upečatljive, s printom

 

Kada naš čeka užurbanih hod gradskim ulicama, tanke potpetice nisu nešto za čime ćemo posegnuti. U tim nam situacijama treba deblja, čvršća peta, baš poput one na cipelama koje Emili nosi u trenutku prekida veze sa svojim dečkom. Od te je veze otišla u cipelama oslikanim raznim fotografijama dizajnerske kuće Kristijan Lobutin, nazvanim Agneska.

Emili ih je sjajno kombinovala s običnim uskim pantalonama i belim topićem, pa su upravo cipele te zbog kojih je čitava kombinacija podignuta na viši nivo.

 

foto: Profimedia

 

  • Otkačene gležnjače


Emili ima eklektičan, razigran stil u kojem ništa nije nespojivo. Tako je bele otkačene gležnjače Vivijen Vestvud u jednoj sceni uparila s razigranom haljinom, a u drugoj prilici sa Šanel jaknom.

 

foto: Profimedia

 

  • Razigrane gležnjače


Čak i u situacijama u kojima se "odmiče" od klasike, Emili ponovo bira nezamenljive louboutinke. Tako na opuštenoj kafi svoj razigrani autfit dopunjava gležnjačama naziva So Kate s tankom potpeticom koje se ističu time što na sebi imaju print raznih fotografija, uključujući i one snimljene na egzotičnim lokacijama.

 

foto: Profimedia

 

  • Žarkoružičaste cipele od velura


Za one toplije dane bez kiše kada želi biti posebno upečatljiva, naša junakinja bira cipele u žarkim bojama.

 

Dakako, opet je riječ o louboutinkama (modelu Agneska 85) koje su u ovoj seriji očito nove Manolo cipele. Ono zbog čega su još posebnije je način na koji su ukomponovane u čitav autfit – dopunjene visokim ružičastim čarapama i ružičastim kaputom u istoj jarkoj nijansi.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker