BEZVREMENSKI

RALF LOREN ili VALENTINO? 2 najnovija GALA stajlinga Melanije Tramp oličenje su elegancije ZA SVA VREMENA

2

Bivša prva dama Amerike Melanija Tramp i dalje je jedna od najstilizovanijih poznatih žena, a osećaj za stil je definitivno nikada ne napušta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O Melaniji Tramp, bivšoj prvoj dami Amerike, ne znamo mnogo otkako je njen suprug napustio predsedničku kancelariju. Par se sa sinom Baronom preselio na Floridu, a Melanijia se retko pojavljuje u javnosti.

 

 

U oktobru smo imali prilike da je vidimo na jednoj utakmici bejzbola, u jesenjem komadu za sva vremena, ali ona se od aprila ne pojavljuje tako često u društvu supruga Donalda Trampa. Ipak, čini se da je prošle nedelje napravila presedan!

 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije bivšeg predsedničkog para na gala zabavama održanim početkom novembra na Floridi. Melanija je za oba događaja nosila crna izdanja koja su vredna pažnje.

 

Iako nije prva dama, to ne znači da Melanija odustaje od besprekornih izdanja, a definitivno važi za jednu od najbolje stilizovanih slavnih dama.

 

Za prvo gala veče odabrala je crni kombinezon koji potpisuje dizajner Ralf Loren. Model je bio strukiran, a krasio ga je detalj u vidu crne trake oko vrata.

 

 

Druge večeri Melanija je ponela haljinu koju potpisuje modna kuća Valentino. Pomalo predimenzionirang kroja i s rukavima ukrašenim efektnim perem, kao i punđom, Melanija je ponovo bila simbol stila.

 

 

Mi ne možemo da odlučimo koji stajling je bolji!

 

 

makonda-tracker