fashionista bez greške

Bela torbica & bele čizme: Tamara Kalinić u šik VALENTINO stajlingu koji ubrzava puls zaljubljenicama u modu

0

Nedelja mode u Parizu nije mogla da prođe bez naše Tamare Kalinić, a ona je za glamurozno veče u francuskoj prestonici birala ― Valentino

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada hoćeš da zasijaš, nosiš Valentino!

 

To znaju i Kejt Hadson, Džej Lo, Tina Kunakiali i srpska influenserka Tamara Kalinić

 

Tamara Kalinić je naša trendseterka koja definitivno zna kako da iznese evropski šik na najbolji mogući način i to je učinila bezbroj puta do sada. Nedavno je blistala na Nedelji mode u Milanu, gde je nosila dizajnerske komade odeće i prikazala netipična, praktična, a supertrendi modna izdanja.

 

 

Fashionista kao što je ona nije mogla da propusti da boravi u Parizu tokom Nedelje mode u ovom gradu, a najnovija fotografija dala je zaljubljenicama u modu materijala da uzdišu.

 

Tamara je pozirala u stajlingu koji potpisuje Valentino, a aksesoar i obuća su čak zasenili i crno-belu odevnu kombinaciju koja je Tamara savršeno pristajala; zapravo, učinili su je superefektnom.

 

 

Prva je torbica Maison Valentino, bela, sa zlatnim detaljima, i to specifičnim slovom V, što je prepoznatljivi logo ove modne kuće. Torbica ima i kaišić u beloj boji, kao i lanac u zlatnoj. Na njihovom sajtu torba se može naći u prodaji po ceni od 3400 dolara.

 

 

Što se tiče čizama, mnoge žene ne odobravaju belu boju, ali niko im ne može odoleti kad su ovakve! Gumene čizme Valentino Garavani jesu ispod kolena, potpuno bele, ali sa 3D laticama koje ih čine tako interesantnim. Njihova cena iznosi 980 dolara, a mogu se kupiti i u crnoj boji.

 

 

makonda-tracker