tako to rade modne ikone!

Haljina je neverovatna, ali ― samo DELIĆ njene magije: Zendeja je ponovo na crvenom tepihu i modni znalci su u transu

0

Mislite da ne može da nadmaši sebe, a onda se samo nekoliko dana kasnije američka glumica pojavi na nekom događaju u toaleti koja je još zabavnija, još zanimljivija i još više primer modnog remek-dela nego prethodna.

foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Nakon londonske premijere, film "Spajdermen: Put bez povratka" svečano je prikazan i u Los Anđelesu, a za rodnu Kaliforniju Zendeja Kolman (25) čuvala je pravu modnu poslasticu.


Devojka koja je nedavno od strane Saveta modnih dizajnera Amerike proglašena Modnom ikonom (i najmlađa je u istoriji kojoj je to pošlo za rukom!) neumorno radi i, samim tim, svakih nekoliko dana mora da se pojavljuje u javnosti.

 

 

Još se nije odmorila od promovisanja "Dine" Denija Vilneva, a Zendeja je produžila na promociju novog nastavka priče o Spajdermenu. Uz pomoć dugogodišnjeg stiliste Loua Rouča uspeva da nam oduzme dah u baš svakoj prilici, a stajling za losanđelesku premijeru ovog filma je nešto sasvim drugačije od onoga što smo videli u Londonu.


Glumica je, naime, ovog puta ponela haljinu koju je specijalno za nju dizajnirao Pjer Paolo Pičioli, aktuelni kreativni direktor modne kuće Valentino. U pitanju je dugačka toaleta s dubokim izrezima ― smeo je šlic, smeo je razmak između prednjeg i zadnjeg dela, pa je takav i dekolte. Haljina je nude nijanse i slična Zendejinoj boji kože, zbog čega na prvi pogled podseća na tzv. "golu haljinu", a ukrašena je svetlucavim crnim perlicama koje formiraju šare paukove mreže.

 

1 / 7 Foto: Robin Marshall / INSTAR Images / Profimedia


Lepa glumica kombinovala je nesvakidašnju kreaciju sa crnim salonkama kuće Christian Louboutin, klasičnim modelom So Kate, koji je u ovoj verziji od prevrnute kože ukrašen vrlo suptilnim nitnama. Celokupan utisak pojačava glamurozni nakit brenda Bulgari, čije je Zendeja zaštitno lice, a da sve bude još zanimljivije i više u čast Spajdermenu ― tu je crna maska od mreže i čipke koja podseća na masku ovog superjunaka!


Tako to tade modne ikone!

 

 

 

 

makonda-tracker