devojka sa stilom

Njena kombinacija odiše mladalačkim duhom: Anđela Jovanović u roze odelu zasenila sve prisutne

1

Njenom kombinacijom ona je oduševila sve i privukla veliku pažnju, jer je roze odelo donelo pravu devojačku energiju

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Povodom obeležavanja prve godine rada studija za animaciju "Iervolino Studios" i promocije prvog animiranog filma nastalog u saradnji sa kompanijom "Archangel Digital Studios" održana je večera i konferencija za medije u zgradi Geozavoda kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti, a među njima našla se i mlada glumica Anđela Jovanović.

 

 

Ona je za ovu priliku odlučila da obuče roze odelo koje je isticalo njenu figuru. Najinteresantniji je sako strukiran komadom od tila koji na rukavima ima viseće detalje od istog materijala. Ovim je uspela da donese pravi mladalaćki stil na ovaj događaj.

 

Glumica je odabrala da ispod njega obuče belu bluzu koja se nazirala i uklapala uz pretežno bele patike sa šarenim nijansama, a opet dovoljno jedinstvene da se uklope uz lila torbicu sa roze detaljima kojom je, čini se, želela da odgovori na temu događaja. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedna od najvećih senzacija na ovom događaju jeste Džoni Dep koji je danas doputovao u Srbiju zbog promocije svog animiranog filma proizvedenog u Srbiji "Pafini" u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Iervolino studiosu" (IES).

 

 

 

 

 

makonda-tracker