kao stvoreno za nju

DEVOJKE U DVADESETIM obožavaju ovaj spoj: Anđela Jovanović u URBANOM AUTFITU za vreli avgustovski dan

0

Srpska glumica Anđela Jovanović pronašla je odličan način da bude odevena u skladu s prilikom udobno, ali i da joj letnja žega bude podnošljivija

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Anđela Jovanović ćerka je glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić, a pored toga što je nasledila njihov talenat i majčinu lepotu, očito je tu i prepoznatljiv Brankin odmeren stil — ali na nešto drugačiji način.


Lepa Anđela, koju ćemo uskoro gledati u filmu "Nečista krv – Greh predaka", danas je prisustvovala konferenciji za medije povodom predstojeće premijere ovog filma.

 

Ona se pred novinarima pojavila u vrlo jednostavnoj i mladalačkoj kombinaciji, čiji je ključni komad bluza od tankog materijala i bele boje, što je čini idealnom za vreo letnji dan. Tu su i dugi rukavi, koji omogućavaju da se koža sakrije od sunca i UV zračenja i pružaju dodatnu notu elegancije zbog blagog puf efekta. Anđela je kombinovala ovaj komad s jednostavnim teksas šortsom podvrnutih nogavica koji je upotpunila kožnim kaišom crne boje, pa su u prvom planu njene besprekorno izvajane noge. Uz sve to, glumica je ponela bele patike s metalik detaljima, a kosu je pustila da pada u talasima.

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Jovanovićevu ćemo, inače, gledati u ulozi Tašane, a ona je otkrila da zadatak koji filmski povratak u prošlost sa sobom nosi nikad nije lak.

 

Mislim da nikome nije lako kada igra epohu, zato što je to period u kome nismo živeli i sa kojim nemamo dodira. Mi možemo da napravimo ozbiljno istraživanje istorijskog konteksta i društvenih normi, kako su ljudi živeli — istakla je Anđela.


Ona igra jedan poseban lik, kome se, jasno je, divi.


Tako sam se ja izborila s tim, a Tašanina borba je velika – to je borba za svoj život i egzistenciju. Mislim da je vrlo hrabro od nje što se odlučuje na takvu borbu. Mogla je da ceo život živi kako drugi žele, a ona je izabrala da živi kako ona želi — objasnila je glumica.


Što se nas tiče, jedva čekamo da je vidimo kao Tašanu!

 

 

makonda-tracker