tuga

Kolege, prijatelji i porodica ispratili voditeljku na večni počinak: Sahranjena Bojana Janković

0

Uz pesmu "Viva la vida" veliki broj ljudi se oprostio od Bojane 

 

SAHRANJENA BOJANA JANKOVIĆ
SAHRANJENA BOJANA JANKOVIĆ foto: Instagram / bojanajanković

Bojana Janković koja je preminula je 19. aprila danas je sahranjena na Novom groblju u Beogradu. Tu su se okupili njeni prijatelji, kolege i porodica kako bi se poslednjih put oprostili od nje. 

 

Sveštenik Ilarion održao je poslednji govor uz zvuke njene omiljene pesme "Viva la vida".

 

- Da svi nastavimo da podžavamo našom ljubavlju i verom Bojanu na tajnom putu sa Bogom. Naše dobra vera njoj je sada potrebna. Tugu koju osećamo je izraz naše ljubavi. Potrebno nam je da prevažiđemo grehe Božjom milošću. Da svi sretnemo jednog dana u carstvu nebeskom, Bojanu obasjanu radošću i vaskrsenjem - rekao je on. 

 

 

Bivši suprug preminule voditeljke održao je potresan govor koji je mnogima izmamio suze, prenosi Kurir.

 

- Bila si jedna jedina i neponovljiva. Najbolji ortak, omiljena na poslu. Bila je divna brižna. Ti znaš sve znaš ko nas je i koliko zvao da podeli sa nama neku anegdotu sa tobom. Hvala ti na bezbroj trenutaka i sreće koji na kraju i čine tvoj život. Obožavali si muziku i da igraš. Učiš nas da pobedimo strah zbog prolaznosti. Mi se više ne bojimo ničega, spremni smo za sve što nam sledi. Znam da ti je drago što nas gledaš i slušaš ovde sve zajedno. Bojana, Boko, Boksi, svako je imao omiljeni nadimak za tebe. Mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka. Koliko ćeš nam faliti ti to najbolje znaš, neka te gospod dragi zagrli. Volimo te zauvek.

 

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Bojanina sestra bliznakinja, Ivana, potpuno neutešno korača dok je pored nje Edin Škorić.

 

Supruga pokojnog repera Dalibora Andonova Grua pojavila se na groblju u crnini i odmah prišla neutešnoj porodici voditeljke. Takođe, tu je bila i voditeljka Dušica Jakovljević i pevačica Katarina Sotirović. 

 

Na večni počinak Bojanu su ispratili i Tijana Dapčević, Viktor Savić, Ognjen Kajganić, Biljana Obradović, Andija Milošević, Bojanin brat od tetke Vlada Vuksanović i mnogi drugi.

 

Bonus video:

Sahrana voditeljke Bojane Janković 

 

makonda-tracker