"kris džener se trese!"

Kratka kosa & preslikana mama! Nova frizura Kajli Džener prava je inspiracija za proleće 2024.

0

Kajli Džener ima fantastičan predlog za efektnu promenu izgleda.

Kajli Džener se odlučila na veliku transformaciju
Kajli Džener se odlučila na veliku transformacijufoto: B4859 / Avalon / Profimedia

Slavna članica porodice Kardašijan-Džener, Kajli Džener, važi za jednu od trendseterki na svim poljima, kada su u pitanju industrija mode, kozmetike i zabave, a ovog puta demonstrirala je veliku promenu imidža.

 

26-godišnja influenserka pokazala je jednu od najvećih transformacija koje je imala otkako se pojavila na javnoj sceni, a uz to i pokazala koliko zapravo liči na svoju mamu Kris Džener.

 

Kajli je pokazala novu piksi frizuru, a kako i sama zna koliko podseća na mamu, u opisu slike napisala je kratko: "Kris Džener se trese!"

 

I sama Kris se oglasila, pa se našalila da joj nije ni blizu, a osim toga, mnogi komentarišu da Kajli sada liči i na svog momka, glumca Timotija Šalamea, s kojim je 10 meseci u vezi.

 

Inače, Kajlina piksi frizura je pravi trend za proleće 2024. godine: praktična, osvežava svaki look, donosi vedrinu, ultraatraktivna je i smela, a idealna za sve kojima je neophodna promena.

 

Kajli Džener pokazala je novu frizuru
Kajli Džener pokazala je novu frizurufoto: B4859 / Avalon / Profimedia

 

Popularnost piksi frizure

 

Piksi frizura predstavlja varijantu frizure sa šišanjem na kratko, posebno sa zadnje strane glave i sa strane, dok je spreda kosa malko duža, a šiške su takođe kratke.

 

Ova frizura popularizovana je pedesetih godina prošlog veka, sa Odri Hepbern, a kasnije ju je nosila Mia Farou. Sedamdesetih i osamdesetih ova frizura je takođe bila veliki hit, a ništa manje ni devedesetih.

 

Slavne dame i do danas obožavaju piksi, koja je imala razne varijante, poput miksi frizure.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice

 

makonda-tracker