glamur!

Ona ima samo 6 godina i juče je HIPNOTISALA PARIZ: Modno usklađene slavna mama i ćerka su s razlogom TEMA DANA

0

Devojčica koja ima kolekciju tašni o kakvoj maštaju mnoge žene juče se pridružila mami na reviji modne kuće Valentino i rezultat je – modna vest dana

Kajli Džener na reviji brenda Valentino na Nedelji mode u Parizu
Kajli Džener na reviji brenda Valentino na Nedelji mode u Parizufoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kajli Džener ovih dana boravi u Francuskoj zbog Nedelje mode u Parizu, a već je nekoliko puta oduševila svojim modnim izdanjima.


Međutim, za reviju brenda Valentino čuvala je pravu poslasticu – glamurozni izlazak sa ćerkom Stormi, koja predstojećeg vikenda puni šest godina.


Slavna mama i ćerka posetile su predstavljanje couture kolekcije italijanske modne kuće za proleće i leto u vrlo elegantnim modnim izdanjima, a obe su bile u crnom od glave do pete i odevene slično.

Kajli je nosila crnu haljinu bez rukava i bretela, model pripijen uz telo i direna kroja, a ponela je i ogrtač ukrašen bogatim i gustim perjem koji ju je pratio u vidu šlepa. Malena Stormi nosila je dugački crni kaput s identičnim perjem na porubima i rukavima, a ove su upotpunile svoja izdanja identičnim crnim naočarima za sunce.

1 / 5 Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznato je da Kajli od svoje ćerkice od rođenja pravi malu modnu zvezdu, pa tako Stormi, koju je ona dobila s reperom Trevisom Skotom, ima zavidnu kolekciju luksuznih tašnica i više torbi Hermes Birkin, najskupljih na svetu.

 

Kajli Džener i Stormi Vebster na reviji brenda Valentino na Nedelji mode u Parizu
Kajli Džener i Stormi Vebster na reviji brenda Valentino na Nedelji mode u Parizufoto: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U intervjuu koji je Kajli Džener dala za Interview Magazine ispričala je da njena ćerka zna da mama zarađuje "pravljenjem šminke", a devojčica i sama obožava da se šminka i presvlači.


Baš juče se igrala mojom šminkom. Voli da povremeno stavi crveni karmin – otkrila je Kajli. – Naravno, samo po kući. Volim da joj pokažem moje ime na ružu. Kažem joj: "Ovo je mamin karmin. Tvoja mama je stvarno kul".

 


Pored Stormi, Kajli ima još i sina Era s poznatim reperom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice

 

makonda-tracker