ko je vaš favorit?

Rupičasto protiv providnog, a ULTRAGLAMUROZNO! Modni dvoboj Kim Kardašijan i Kajli Džener koji je protresao Pariz

0

Najpoznatije i najuspešnije sestre na svetu pratile su iz prvih redova reviju brenda Maison Margiela u custom haljinama od kojih zastaje dah

Kris Džener, Kim Kardašijan i Kajli Džener na reviji brenda Maison Margiela na Nedelji mode u Parizu
Kris Džener, Kim Kardašijan i Kajli Džener na reviji brenda Maison Margiela na Nedelji mode u Parizufoto: Shutterstock by / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nedelja mode u Parizu na kojoj su prikazane couture kolekcije za proleće i leto 2024. godine završena je, a dok čekamo nastavak predstavljanja modnih noviteta – svi pričaju o slavnom završetku pariske priče.


Revija brenda Maison Margiela, na kojoj su manekenke izgledale kao porcelanske lutke, donela je na pistu pravu avangardu, a njom je prošetala i glumica Gvendolin Kristi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Culted (@culted)


Ništa manje uzbudljivo nije bilo u publici, gde smo imali malo porodično okupljanje. Kris Džener pratila je reviju sa svojim ćerkama i najboljim klijentkinjama Kim Kardašijan i Kajli Džener, koje su imale svojvrsni modni dvojboj.


Haljine Kim Kardašijan i Kajli Džener na reviji kuće Maison Margiela


Slavne sestre je bilo teško promašiti u toaletama koje privlače pogled i s lakoćom ih smeštaju u centar pažnje.

Kim se pojavila u crnoj toaleti pripijenoj uz telo koja je cela prekrivena okruglim prorezima, a ima tanke bretele, pada do poda i strateški raspoređene tkanine koje skrivaju od pogleda ono što rijaliti zvezda nije želela da vidimo.

 


Što se tiče njene mlađe polusestre Kajli Džener, ona je umesto rupičastog birala providno, pa se pojavila u srebrnoj haljini kratkih rukava koja malo šta ostavlja mašti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Embed Instagram Post Code Generator


I dok je Kim dodala malo "dramatičnosti" svom look-u masivnim srebrnim čokerom koji pada do grudi, Kajli se držala jednostavnosti, pa nije imala previše detalja, a umesto neke složenije frizure odabrala wet look, dok je nosila i bele salonke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Embed Instagram Post Code Generator

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Kako prekriti podočnjake rumenilom kao Kajli Džener

 

makonda-tracker