kao iz snova

Znamo je 16 godina – i NIKAD nije izgledala kao juče: Haljina Kajli Džener po kojoj ćemo je verovatno pamtiti zauvek

0

Ako vas je do sada Kajli Džener oduševljavala modnim izdanjima (a i ako nije), pred ovim ćete se pokloniti

Kajli Džener na reviji modne kuće Schiaparelli nosila je najlepšu haljinu do sad
Kajli Džener na reviji modne kuće Schiaparelli nosila je najlepšu haljinu do sadfoto: kyliejenner/Instagram

Kajli Džener, najmlađa članica klana Kardašijan-Džener, poznata je svetskoj javnosti od 2007. godine, kada je počela da se pojavljuje u porodičnom rijalitiju "U korak s Kardašijanovima".


Prošla je ćerka Kris Džener i Brusa, danas Kejtlin, veliku transformaciju od tih dana, a proteklih godina je poznata kao model, poslovna žena, kozmetički mogul, majka dvoje dece i, odnedavno, devojka čuvenog holivudskog glumca.


Viđali smo je u raznim modnim varijantama, ali kada se juče pojavila na modnoj reviji brenda Schiaparelli – svi su zastali na trenutak.

 

Kajli Džener bila je jedna od najpoznatijih gošći na predstavljaju kolekcije za proleće i leto 2024. godine, koje je održano u okviru Nedelje mode u Parizu, a za tu priliku nosila je haljinu rađenu specijalno za nju.

 

1 / 5 Foto: kyliejenner, Printscreen TikTok

 

U pitanju je toaleta čiji dizajn potpisuje Danijel Rouzberi, kreativni direktor ove modne kuće, a kreacija koju je Kajli nosila savršeno je istakla njenu vitku figuru i neverovatno uzan struk.

 

Kakav san – napisala je Kajli u opisu jedne fotografije, a mi smo saglasni!

Rijaliti zvezda pojavila se u haljini u potpnosti pripijenoj uz telo, svetlucavom modelu s tankim bretelama, dubokim i okruglom izrezom. Na taj način istaknuta je njena figura u obliku peščanog sata, a posebnu notu njenom izdanju daje prorez ispod grudi, u obliku ključaonice.

Mnogi su primetili da je izbor obuće možda bio pogrešan – Kajli je nosila avangardne salonke iz nove kolekcije brenda Schiaparelli u nude boji, koje su svakako mogle da budu glamuroznije. Ipak, toaleta koju je nosila ostavila je takav utisak da je malo ko obraćao pažnju na cipele.

 

BONUS VIDEO

Haljina koja menja boju

 

makonda-tracker