fantastično i tada i u 2024.

Tad je njena mama volela Ričarda Gira: Kaja Gerber rekreirala predivnu belu haljinu Sindi Kraford s dodele Oskara 1993.

0

Manekenka Kaja Gerber ponela je gotovo identičnu haljinu koju je njena mama Sindi Kraford nosila na dodeli Oskara 1993.

Kaja Gerber u svojoj varijanti bele haljine
Kaja Gerber u svojoj varijanti bele haljinefoto: Jeremy Chan / Getty images / Profimedia

Na premijeri filma "Školjka" na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu pojavila se manekenka Kaja Gerber, ćerka žive legende modelinga Sindi Kraford i Rendija Gerbera.

 

Ona je postigla velike uspehe u manekenskom poslu nezavisno od mame i njene karijere, a svojom lepotom i harizmom odavno je postala ime u svetu modelinga.

 

Kaja Gerber ima i sjajan smisao za modu, a na festivalu u Torontu pojavila se u izdanju za koje je inspiraciju našla u staroj haljini njene mame!

 

Naime, Kaja je rekreirala ikonično izdanje Sindi Kraford s dodele Oskara 1993. i time po ko zna koji put dokazala da je nekim vintidž odevnim komadima mesto i u savremenoj modi.

 

 

 

23-godišnja manekenka ponela je belu Hervé Léger haljinu, koja joj je dosezala do članaka, a reč je o modelu s debljim bretelama, vrtoglavim dekolteom i gornjim delom haljine nalik na korset.

 

Ova haljina je ručno šivena da izgleda baš kao haljina koju je Sindi nosila pre 31 godinu, a kako tvrdi njena stilistkinja Moli Dikson, ne kriju da je inspiracija za autfit došla upravo od Kaje.

 

Kaja Gerber u haljini koja je inspirisana autfitom njene majke
Kaja Gerber u haljini koja je inspirisana autfitom njene majkefoto: Chris Young / Zuma Press / Profimedia

Poslala mi je svoje predloge za festival i ovo je bio jedan od njih. Mislila sam da bi bilo sjajno da odamo omaž ikoničnom Sindinom momentu — rekla je ona.

 

 

Zanimljivo je da je na toj dodeli Oskara Sindi bila u društvu svog tadašnjeg supruga Ričarda Gira, ali njena ćerka došla je sama — i niko nije odvukao pažnju s nje!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POD LUPOM DEJANA MILIĆEVIĆA: Kakva je to dinastija haljina i mokra kosa SARE JO

 

makonda-tracker