kakva majka, takva ćerka

Majka i ćerka – ili sestre? Sindi Kraford i Kaja Gerber stigle na Olimpijske igre i pokorile Pariz "matching" izdanjima

0

Nekadašnji top model Sindi Kraford stigla je na Olimpijske igre u Parizu sa svojom naslednicom

Kaja Gerber prava je naslednica slavne majke Sindi Kraford
Kaja Gerber prava je naslednica slavne majke Sindi Krafordfoto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U subotu 27. jula Sindi Kraford i njena kćerka Kaja Gerber zablistale su u usklađenim autfitima na otvaranju "Omega House" u Parizu.

 

Obe dame, inače ambasadorke luksuznog brenda poznatog po svojim satovima, predstavile su se u elegantnom izdanju koje odražava klasičan stil "Grada svetlosti".

 

Slavna majka i njena naslednica pokazale su kako jedan isti komad odeće savršeno može pristajati u 23, ali i u 59. godini života.

 

Jedan od najpoznatijih top modela 90-ih Sindi Kraford prilikom svečanosti održane na marginama aktuelnih Olimpijskih igara u Parizu opredelila se za nešto dužu varijantu klasične crne haljine sa elegantnim detaljima i plisiranim dekolteom, koji je upotpunila jarkocrvenom torbicom i minimalističkim zlatnim nakitom, uključujući diskretnu ogrlicu i male naušnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OMEGA (@omega)

Kaja, s druge strane, izabrala je pravu malu crnu haljinu brenda Gucci modernog kroja i nešto dubljeg dekoltea, koji je naglasio njenu mladalačku energiju. Ovaj izgled upotpunila je dijamantskom ogrlicom sa malim priveskom, bordo crvenim Gucci sandalama u špic i tašnom iste modne kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

I majka i ćerka odlučile su se za dugu kosu raspuštenu u blage talase, a ono što se posebno istaklo kao detalj na njihovim rukama jesu luksuzni satovi brenda "Omega" čije su ujedno i ambasadorke.

 

Pored prisustvovanja otvaranju "Omega House", Kraford i Gerber trenutno borave u Parizu i zbog Olimpijskih igara koje se tamo održavaju.

 

Supermodelka pratila je ceremoniju otvaranja sa tribina u društvu svoje naslednice, a neke od najzanimljivijih trenutaka podelila je na svom Instagram nalogu.

 

Na jednoj fotografiji, mama i ćerka pozirale su sa usklađenim crvenim kišobranima na ulicama Pariza, a Sindi je takođe podelila video na kojem su ona i Kaja aplaudirale i uživale u događajima sa tribina.

 

– Kakav sjajan početak! – napisala je Kraford u opisu svog posta i dodala:  –Idemo, tim SAD!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

 

makonda-tracker