da li ste primetili?

Tražila je dozvolu od nje: Nikol Kidman i slavni glumac su tema nedelje, a on je bivši muž njene najbolje prijateljice

0

Nova serija Nikol Kidman i Liva Šrajbera stavila ih je u medijski epicentar, a u središtu priče je i njegova bivša supruga, slavna glumica Naomi Vots.

Nikol Kidman i Liv Šrajber na promociji serije 'Savršen par'
Nikol Kidman i Liv Šrajber na promociji serije "Savršen par"foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova serije The Perfect Couple ("Savršen par") postala je pravi hit na Netfliksovoj platformi širom sveta, kao i na Balkanu,a osim radnje serije, uspeh duguje i fenomenalnom glumačkoj postavi.

 

Glavne uloge tumače Nikol Kidman i Liv Šrajber, a pored njih tu je i Dakota Fening i Izabela Ađani, dok serija prati bogati bračni par Grir i Tega Vinburija, koji žene sina u svojoj vili pokraj mora, ali sve je prekinuto ubistvom mladine kume, čije telo je nađeno na jutro venčanja.

 

Nikol Kidman i Liv Šrajber podelili su uloge bračnog para s brdom tajni, a njihov odnos je i privatno vrlo interesantan, najviše zbog toga što je Liv bivši muž Nikoline najbolje drugarice!

 

Naime, Liv Šrajber bio je u braku s glumicom Naomi Vots, od koje se razveo pre nekoliko godina, a serija Savršen par donela je i intimne scene među glumcima.

 

Sama Naomi Vots otkrila je za Entertainment Weekly na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, i to baš promovišući svoj novi film Prijatelj, kako ju je najbolja prijateljica nazvala pre nego što je počela da snima s njenim bivšim mužem.

 

 

— Mi se stalno čujemo jer smo najbolje prjateljice. Bilo je to divno od nje — rekla je Naomi Vots.

 

Naomi i Nikol su više od 30 godina prijateljice, a druže se još od osamdesetih, kada su snimale reklamu za kupaće kostime, potom i zajedno glumile u filmu Flert iz 1991. Od tada su najbolje prijateljice i podržavaju jedna drugu.

 

Liv Šrajber takođe je otkrio da je "čuo da je Nikol prvo pričala s Naomi i pitala ju je sme li da snima s njim", pa je pitao Kidmanovu da li je to istina i šta joj je Naomi rekla, a Nikol je otkrila da joj je drugarica rekla: "Naravno!"

 

Postava serije 'Savršen par'
Postava serije "Savršen par"foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Priča Naomi Vots i Liva Šrajbera

 

Glumica Naomi Vots i glumac Liv Šrajber imaju dva sina, Aleksandra Sašu Pita i Semjuela Kai Šrajbera, a kako su nakon raskida napisali u saopštenju napisali, meseci su im bili potrebni da shvate da je najbolje da nastave odvojeno kako bi bili najbolji za svoju porodicu.

 

Naomi i Liv su se upoznati na Met Gali 2005. godine i odmah su se zbližili.

 

Liv Šrajber i Naomi Vots u danima ljubavi
Liv Šrajber i Naomi Vots u danima ljubavifoto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Kako se glumac prisetio jednom prilikom za Esquire, kada je video prvi put Naomi, bila je poput "zračka svetlosti".

 

Njih dvoje već godinama nisu zajedno. Glumica Naomi Vots od 2017. godine uživa u ljubavi sa američkim glumcem Bilijem Krudapom, dok Liv Šrajber već neko vreme uživa sa 25 godina mlađom Tejlor Nisen, s kojom je dobio dete.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

MALO KO ZNA DA SU ROĐENI BRAT I SESTRA! Tamara Dragičević otkrila kako je gluma ušla u njihovu porodicu

 

makonda-tracker