uvek elegantna

Tajne moćnog izgleda Sindi Kraford: Slavni top model zna kako se obući za male pare i ostaviti sve bez daha u pedesetim

0

Sindi Kraford svojim najnovijim modnim izdanjem pokazala je koliko moćno može da izgleda žena u svojim pedesetim.

Sindi Kraford zna kako da istakne svoju lepotu na pravi način
Sindi Kraford zna kako da istakne svoju lepotu na pravi načinfoto: cindycrawford/Instagram/printscreen

Ikona stila i nekadašnji top model Sindi Kraford ponovo je oduševila javnost svojim izgledom prilikom nedavnog pojavljivanja u emisiji "Watch What Happens Live" u Njujorku.

 

Sa svojih 58 godina, Sindi je pravi primer kako se stari dostojanstveno i sa stilom, a njeno najnovije izdanje samo je dodatno potvrdilo njen status modne muze.

 

Uvek umerena, a besprekorno elegantna, bivša manekenka još jednom je pokazala koliko moćno može da izgleda žena u pedesetim.

 

Na snimanju pomenutog šoua Sindi je blistala u kompletu koji je čist sinonim za eleganciju i glamur – matching set koji je savršen za žene svih generacija.

 

Ovaj sofisticirani ensemble sastoji se od svilene bluze u prelepom zagasito narandžastom tonu, uvučene u midi suknju identičnog kroja. Iako bluza ima duge rukave, njen lagani svilenkast materijal omogućava koži da diše, čineći je savršenim izborom za letnje noći.

 

Sindi Kraford zablistala je u zagasito narandžastom kompletu
Sindi Kraford zablistala je u zagasito narandžastom kompletufoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sindi je svoj izgled dodatno upotpunila letnjim sandalama na nisku potpeticu, ukrašenim srebrnim kaiščićima, koje su elegantno odražavale sunčeve zrake.

 

Supermodelka demonstrirala je vanvremensku eleganciju
Supermodelka demonstrirala je vanvremensku elegancijufoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kao završni dodir, Krafordova je izabrala pismo torbicu luksuznog brenda Yves Saint Laurent, koja je dodala dašak sofisticiranosti njenom izgledu.

 

Ovaj modni izlet nije samo bio prikaz stila, već i primer kako se uz minimalizam može postići maksimalan efekat, a savršen je za različite prilike – od poslovnih sastanaka do romantičnih večera.

 

Mada je Sindina modna kombinacija sačinjena od skupocenih komada, gotovo identičan ovakav komplet možete pronaći i po cenama nižim od 5.000 dinara i zablistati baš poput slavnog supermodela!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker