ostavlja utisak

Savršena haljina postoji – i pronašla ju je Sindi Kraford! Model na preklop koji figuru čini zavodljivom protresao Soho

0

Manekenka Sindi Kraford često nosi haljine na preklop, a ovo je jedna od ubedljivo najlepših do sad.

Sindi Kraford u svakoj prilici oduzima dah, zar ne?
Sindi Kraford u svakoj prilici oduzima dah, zar ne?foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Američka manekenka Sindi Kraford (58) obeležila je svojom lepotom, darom za poziranje i čuvenim šetnjama modnom pistom devedesete, a i danas spada u najlepše žene planete – i najbolje stilizovane u svakoj prilici!


Jedna od najvećih zvezda modelinga u istoriji uvek može da se pohvali modnim izdanjem koje inspiriše, a takva je i haljina koju je nosila juče, kada su je paparaci primetili dok je izlazila iz jednog njujorškog hotela, u Sohou.


Sindi je, naime, viđena u teget komadu brenda A.L.C, haljini nazvanoj Fiona, kombinaciji više interesantnih elemenata zbog kojih je teško skrenuti pogled od nje.

 

Sindi Kraford u neobičnoj teget haljini
Sindi Kraford u neobičnoj teget haljinifoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Reč je o elegantnoj halterneck toaleti, sa ukrštenim trakama iznad grudi, kaišem koji ističe struk, suknjom na preklop i plisiranim delom. Od svega po malo, a ničeg previše!

Ovaj interesantan model kombinovala je s prljavoroze sandalama s visokim štiklama, a pomenuti brend ističe da je s višim potpeticama Fiona idealna haljina za sofisticiran look u kancelariji i može da se kombinuje sa šik blejzerom. U istoj varijanti može da se nosi u svim svečanijim i večernjim prilikama, a tokom dana bi izgledala vrlo otmeno i uz baletanke ili drugu elegantniju ravnu obuću.

 

Sindi Kraford u teget A.L.C. haljini na preklop
Sindi Kraford u teget A.L.C. haljini na preklopfoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sindi je svoje zanosno izdanje u potpunila talasima u bujnoj kosi i šminkom u prirodnim tonovima, dok posebnu notu svemu daju velike i tanke anke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stilu poznatih

 

makonda-tracker