šta se nosi ovoga leta?

Kako stilizovati iste komade na drugačiji način? 3 letnja autfita Kaje Gerber od kojih zastaje dah – san svake "it" dame

0

Mlada manekenka Kaja Gerber sve je uspešnija u svetu modelinga i priotm uspešno gradi svoj status modne ikone.

Kaja Gerber važi za jednu od njajstilizovanijih mladih dama
Kaja Gerber važi za jednu od njajstilizovanijih mladih damafoto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Planetarno popularna manekenka Kaja Gerber sve je uspešnija u izgradnji karijere u modnoj industriji, a mnogi je nazivaju omiljenom "nepo bebom".

 

Ćerke originalnog top modela Sindi Kraford prava je naslednica svoje slavne majke, a osim neodoljive fizičke sličnosti, Kaja sada polako preuzima i majčin status modne ikone.

 

U nastavku teksta predstavljamo vam 3 letnja autfita ultimativne "it" devojke koji su prava inspiracija za nadolazeće dane.

1. Autfit za svakoga

 

Ulicama Njujorka Kaja je nedavno prošetala u ultimativnoj letnjoj haljini brenda "Doen Quinn". Midi kreacija ženstvenog kroja koja istovremeno odaje utisak sofisticiranog i ležernog zahvaljujući ssužavajućim naborima u predelu struka na najlepši mogući način stvara efekat "peščanog sata". Ovaj crni komad koji laska svakom tipu ženske figure Gerberova je upotpunila istobojnim kožnim "Repetto BB" baletankama i šik naočarama za sunce, dok je crnilo razbila sve popularnijim modelom bele ceger torbe.

 

 

2. Vintidž dodir Njujorka

 

 

Nešto vedrija varijanta jeste ovaj dnevni look koji se sastoji iz lepršave bele suknje koja se, tek toliko, spušta ispod nivoa kolena i kul vintidž majice sa natpisom. Žuta boja je trend sezone koji nismo očekivali, a može se kombinovati na bezbroj otkačenih i zabavnih načina, baš kao što je to ovde učinila i Kaja. I ovoga puta ostala je verna bezvremenskoj varijanti u vidu crnih baletanki i naočara, a "old school" slušalice daju poseban doprinos ovom kežual šiku.

 

 

3. "Day to night" pariški šik

 

 

Autfit stvoren za "it" devojku može se nositi od jutra do mraka, a sačinjen je od mega popularnog modela svilene midi suknje i najobičnije jednobojne "The Row" majice na bretele. Stajling idealan za vrele letnje dane i noći pre svega je udoban i dozvoljava koži da diše, dok istovremeno na nenametljiv način asocira na originalni pariški šik. Ovaj jednostavan a efektan stajling manekenka je začinila Medium Tilly crnom tašnicom luksuznog brenda "Celine". Treći od ukupno tri priložena look-a Kaja je zapečatila istim onim crnim baletankama koje smo već imali prilike da vidimo.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker