inspiracija

Privlače poglede, a praktični su i udobni: 3 kompleta Anastasije Gudelj za svaki dan u kojima nema ni vrućine ni dosade

0

Popularna pevačica u svakoj prilici izgleda vrlo trendi, a ovog leta je u više navrata nosila kombinacije s kojima jednostavno nema greške i savršene su za ležernije varijante.

Anastasija Gudelj često s fanovima deli svoje modne kombinacije za svakodnevne prilike
Anastasija Gudelj često s fanovima deli svoje modne kombinacije za svakodnevne prilikefoto: Instagram / anastasijaražnatović

Anastasija Gudelj, popularna pevačica i ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, obradovala je juče svoje pratioce na Instagramu podelivši da se vraća svojoj, u ovom trenutku pomalo zapostavljenoj, muzičkoj karijeri.


Ona već neko vreme živi u Španiji, gde njen suprug Nemanja Gudelj igra za Sevilju, a veoma je aktivna na pomenutoj društvenoj mreži, gde je prati više od milion ljudi.


Anastasija često deli trenutke iz svoje svakodnevice, pa imamo priliku da pratimo njen stil, a ovog leta je u više navrata nosila vrlo atrakrtivne komplete, savršene za svakodnevne prilike.

  • Cvetni dvodelni set

 

Najpre je na prelazu s prolećne na letnju sezonu pokazala autfit koji je odabrala sa šetnju sa svojim životnim saputnikom, komplet brenda Free Revolve, koji čine lagani top s dugim puf-rukavima na vezivanje i duboke pantalone širokih nogavica.

 

Anastasija se opredelila za svetloroze varijantu sa cvetnim dezenom, a sve je upotpunila Gucci naočarima za sunce s pink okviriom i šarenom Stella McCartney torbom.

 

  • Stara suknja na novi način


Potom je pevačica staru Massimo Dutti suknju A-kroja, duboki model maksi dužine, kombinovala s pripijenim krop topom, jednostavnom belom majicom kratkih rukava, napravivši tako svojevrsni dvodelni set.

 

U spoju s običnim belim patikama i Louis Vuitton torbicom postigla je praktičan i trendi look za svaki dan, ili kako je i sama napisala, "jednostavnost je ultimativna sofisticiranost".

Isti model je, inače, kombinovala i sa sportskim topom brenda Celine, a efekat je bio jednako moćan.

 


Pre nekoliko dana Anastasija je pokazala i svoje modne izdanje za šetnju Seviljom, kada je nosila komplet u boji peska sastavljen od kratkog prsluka na vezivanje i širokih pantalona, a svemu je dodala žute patike i slamnatu torbu, koja je neizaobilazna svakog leta.

1 / 6 Foto: @raznatovicanastasija/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji

 

makonda-tracker