divna!

Skupa, brendirana & naprosto prelepa! Torbica Anastasije Gudelj iz Marbelje slaže se besprekorno uz svaki stajling

1

Stil Anastasije Gudelj uvek je visoko ocenjen, a ona bira za sebe kvalitetne i bezvremenske torbe koje se lako uklapaju uz svaki autfit.

Anastasija Gudelj važi za ženu fantastičnog stila
Anastasija Gudelj važi za ženu fantastičnog stilafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Gudelj jedna je od najbolje obučenih Srpkinja, a gotovo svaki njen odevni komad vredan je pomena: od onih skupljih, luksuznih, do onih jeftinijih, ali poenta je znati upakovati sve u jedan stajling da izgleda fantastično.

 

Pevačica i supruga fudbalera Nemanje Gudelja ovo leto provodi na putovanjima širom Evrope, a kada je reč o Španiji, gde oni inače žive, ne zna se gde je lepše boraviti, na Ibici, u Sevilji ili Marbelji.

 

Anastasija je podelila neke fotografije iz Marbelje, gde su proveli vikend, a posebnu pažnju privukla je mala bela torbica u koju su influenserke naprosto zaljubljene.

 

 

Reč je o YSL torbici, odnosno, modelu MINI LE 5 À 7, koji se na zvaničnom sajtu ove modne kuće može naći po ceni od 1770 evra, a dolazi i u crnoj i u bež varijanti.

 

 

Ona je i inače ljubiteljka YSL torbi, pa, tako, poseduje više modela, a pre par meseci je viđena sa maksi-torbom od crne krokodilske kože. 

 

Torbica MINI LE 5 À 7 inače je dobila naziv po francuskom filmu novog talasa “Cleo from 5 to 7", koji je omiljen dizajneru Sen Lorana Antoniju Vakarelu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lmctluxe

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Anastasija i Gudelj na letovanju

 

makonda-tracker