dani u sevilji

Za udobne šetnje ili uživanje kraj bazena — nema bolje opcije! Anastasija Gudelj ima haljinu savršenu za letnje večeri

0

Anastasiaj Gudelj se vratila u Sevilju i pokazala fantastičnu haljinu za letnje dane i noći, kakvu vredi kopirati.

Anastasija Gudelj uvek je sjajno obučena
Anastasija Gudelj uvek je sjajno obučenafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Za Anastasiju Gudelj ovo leto je prilično užurbano, ali ona zna da nađe pravi način da spoji lepo i korisno: i putovanje, i posao, i zabavu, i modu!

 

Nakon prvenstva u fudbalu u Nemačkoj, Anastasija je sa suprugom Nemanjom Gudeljem otputovala na Ibicu, gde su uživali i prethodnog leta. Sada se vratila u Sevilju, gde žive već duže vreme, ali svaki dan u Španiji je dan koji treba iskoristiti na najbolji način.

 

Lepa pevačica i influenserka inače važi za jednu od najbolje obučenih Srpkinja mlađe generacije, a u svom stilu spaja i moderno i kežual, elegantno, skupo... Sve zavisi od prilike.

 

 

Ovog puta birala je perfektnu haljinu za leto, koja je istovremeno i romantična, ali i ležerna i udobna, pa je, samim tim, odličan izbor za brojne prilike. Od šetnji, laganih izlazaka, do uživanja u morskim danima, mogućnosti je bezbroj.

 

 

Ona se uslikala pored bazena u Sevilji i pokazala stajling za vruć letnji dan, koji se sastojao od midi-haljine na bretele, šarenog dezena, kojim dominira roze, ciklama, narandžasta — sve u svemu, vedre letnje nijanse.

 

Letnje haljine Anastasije Gudelj

 

Anastasija svakog leta bira modele laganih materijala, u kojima nije mnogo vruće ni kada je napolju 40 stepeni, a generalno češće nosi mini i midi varijante od maksi-haljina.

 

Često budu prisutni floralni motivi i nezaobilazne bretele, ali i nešto svetlije nijanse kada su u pitanju takvi modeli, od pastelnih do jarkih.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Anastasija i Gudelj na letovanju

 

makonda-tracker