za ceo život

Kako su se upoznali Anastasija i Nemanja Gudelj? Zajedno su prošli najsrećnije i najbolnije trenutke, a vole se sve više

0

Potpunu harmoniju i mir popularna pevačica pronašla je iznenada, u trenutku kada se najmanje nadala, pored jednog od najuspešnijih domaćih sportista

Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u skladnom braku
Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u skladnom brakufoto: @raznatovicanastasija, Instagram

Anastasija Gudelj, koju smo upoznali pod njenim devojačkim prezimenom Ražnatović, juče je proslavila 26. rođendan.


Ona nije otkrila kako je protekao ovaj dan, ali nema sumnje da je uživala pored svog supruga Nemanje Gudelja, s kojim će uskoro proslaviti prvu godišnjicu braka.


Mlada pevačica već neko vreme živi u Sevilji, gde njen suprug s velikim uspehom nastupa za tamošnji fudbalski klub, a u Španiji je pronašla svoj mir.

Ljubavni život ćerke Svetlane Cece Ražnatović uvek je intrigirao javnost, a ona se trudila da se ne eksponira preterano i pokuša da sačuva privatnost.

 

Zato su svi bili iznenađeni kada su saznali da je Anastasija u ljubavi s poznatim fudbalerom, inače srpskim reprezentativcem, nakon raskida veze s biznismenom Đorđem Kuljićem.

 

Anastasija i Nemanja Gudelj jedan su od najskladnijih parova domaće javne scene
Anastasija i Nemanja Gudelj jedan su od najskladnijih parova domaće javne scenefoto: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period – rekao je na samom početku njihove ljubavi anonimni izvor.


Uskoro je par podelio prve zajedničke fotografije, a pevačica je sve češće dobijala pitanja o svojoj sreći pored fudbalera.


Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej – rekla je Anastasija ne otkrivajući previše detalja.


Kako je objasnila, oboma je od početka bilo jasno da će postojati interesovanje za njihovu vezu, ali je par bio spreman za sve pritiske.

 

Nemanja i Anastasija Gudelj venčali su se tokom leta 2023. godine
Nemanja i Anastasija Gudelj venčali su se tokom leta 2023. godinefoto: Instagram / anastasijaražnatović

Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši – istakla je ona.


Anastasija se odlično uklopila s Nemanjinom porodicom, s bratom Dragišom i sestrom Vanjom, iako su se u medijima pojavljivale tvrdnje da postoje tenzije, a porodice Gudelj i Ražnatović upoznale su se na Anastasijin rođendan prošle godine.

Romantična veridba i iznenadno venčanje


Nemanja je zatim na veoma romantičan način – tokom večere, uz muzičko-plesni performans – zaprosio pevačicu, koja je dala potvrdan odgovor.

1 / 5 Foto: @raznatovicanastasija, Instagram

Prošlog leta, mediji su javili da se par iznenada venčao, kada su Anastasija i Nemanja Gudelj rekli "da" u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, u malom krugu najbližih.

 

Pevačica je nosila asimetričnu belu haljinu na jedno rame, koja pada pored tela, dok je fudbaler bio u beloj košulji i crnim pantalonama.

 

Nemanja i Anastasija Gudelj na svom venčanju, u društvu porodičnog vozača Rašida
Nemanja i Anastasija Gudelj na svom venčanju, u društvu porodičnog vozača Rašidafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Tragedija na početku braka

 

Nekoliko meseci kasnije otkriveno je da par čeka prvo dete, da pevačica nosi devojčicu i da je u drugom trimestru trudnoće, ali je posle nekog vremena sportista izdao saopštenje da Anastasija i on ipak neće postati roditelji u tom trenutku.


Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – poručio je Nemanja na Instagramu.

 


Par je nakon tragičnog gubitka ostao nerazdvojan, zaljubljeniji i složniji nego ikada, a s vremena na vremen na društvenim mrežama podele poneki topao trenutak iz svog doma i romantičnih putovanja.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasiju muž Gudelj iznenadio u Dubaiju

 

makonda-tracker