ostavlja utisak

Ako nosite pantalone na +30°, birajte samo ovakve: Anastasija Gudelj je pronašla trendi letnji model koji ide uz sve

1

Pevačica je pokazala šik letnje pantalone širokih nogavica idealne za vrele dane koje potpisuje poznati brend, a u našim prodavnicama su dostupne i daleko pristupačnije varijante.

Anastasija Gudelj u svakoj prilici je odevena fenomenalno, pa ne trpi ni moda za plažu
Anastasija Gudelj u svakoj prilici je odevena fenomenalno, pa ne trpi ni moda za plažufoto: Instagram / anastasijaražnatović

Pevačica Anastasija Gudelj, koju smo upoznali kao Anastasiju Ražnatović, već neko vreme živi u Španiji sa suprugom Nemanjom Gudeljom.


Par uživa u čarima jedne od najlepših zemalja sveta i često pokazuje na Instagramu kako se sve zabavljaju i korisne slobodno vreme, a pre nekoliko dana Anastasija je podelila fotografije nastale pored bazena.


Budući da je uvek fenomenalno stilizovana, tako je bilo i ovog puta, a pevačica je predstavila trendi i raznobojni stajling za dan na plaži, dok lagane letnje pantalone koje je ponela možemo da zamislimo u brojnim drugim prilikama.

 


Anastasija se opredelila za pantalone francuskog ready-to-wear brenda SANDRO, duboki model ravnih i širokih nogavica koji ostavlja utisak interesantnim dezenom.

 

Šarene pantalone Anastasije Gudelj s potpisom brenda SANDRO za dan pored bazena u Marbelji
Šarene pantalone Anastasije Gudelj s potpisom brenda SANDRO za dan pored bazena u Marbeljifoto: Instagram / anastasijaražnatović

Takozvane ombre pantalone ukrašene su različitim printovima na nogavicama, ali obe imaju cvetne detalje i dominantno pink boju, uz prelive narandžaste, žute i ljubičaste, zahvaljujući čemu su pogodne za kombinovanje.

 


U pitanju je model letnjih pantalona od pamuka za koji je potrebno izdvojiti 169 evra, ali su u prodavnicama high-street dostupne i znatno povoljnije varijante, pa slične varijante u Srbiji možete naći već za 1.500 dinara.

 

Anastasija Gudelj spada u najbolje odevene Srpkinje, a u galeriji pogledajte još neke od njenih modnih kombinacija.

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasija i Gudelj na letovanju

 

makonda-tracker