svi s nestrpljenjem isčekuju

Nakon dve godine čekanja stižu lepe vesti: Anastasija Gudelj presrećna, uskoro će joj se ostvariti velika želja!

0

Čestitke su pljuštale na društvenim mrežama, a ona je srećnija nego ikad

 

foto: Instagram / anastasijaražnatović
foto: Instagram / anastasijaražnatović

Ćerka naše poznate pevačice Cece Ražnatović, Anastasija Gudelj podelila je sa svojim pratiocima lepe vesti. Nakon dugog čekanja i mnogo lepih, ali i onih teških trentaka konačno će joj se ostvariti velika želja.

 

Anastasija je napisala na mrežama da uskoro planira svoj povratak na muzičku scenu i da će se truditi da novi album izađe što pre.

 

- Dragi moji, nakon 2 godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti! Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti a to je da je u pitanju duet i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda 2). Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama! Stay tuned - napisala je ona i odmah dobila pregrš reakcija.

Ova vest obradovala je sve njene pratioce koji su dugo čekali njen povratak, a koji nakon ove objave nisu štedeli reči, pa su je podržali brojnim prelepim komentarima.

Od kako se preselila sa svojm mužem Nemanjom Gudeljem u Španiju Anastasiju nismo često imali prilike da čujemo da govori o nastavku karijere.

 

Njih dvoje su mahom u centru pažnje bili zbog svog privatnog života, ali sada je čini se vreme i za drugu stranu medalje, za uspeh na polju muzike i uživanje u onom što Anastasija najviše voli, a to je definitivno pevanje. 

 

Bonus video:

Anastasija i Nemanja na letovanju 

 

makonda-tracker