uvek obučena po meri

Za dan ili noć: 3 trendi letnja stajlinga Anastasije Gudelj kakve možete nositi do septembra

0

Anastasija Gudelj na Instagramu demonstrira sjajne letnje stajlinge za mlade žene koji se lako mogu kombinovati za brojne prilike.

Anastasija (Ražnatović) Gudelj važi za jednu od mladih žena najboljeg stila na ovim prostorima
Anastasija (Ražnatović) Gudelj važi za jednu od mladih žena najboljeg stila na ovim prostorimafoto: Damir Dervišagić

Pevačica i influenserka Anastasija (Ražnatović) Gudelj već duže vreme živi u Sevilji, gde njen suprug Nemanja igra fudbal, a u slobodno vreme par putuje Evropom i retko ih vidimo da "nisu u pokretu".

 

Anastasija je aktivna na Instagramu, gde možemo videti njene svakodnevne kombinacije za dan ili veče, a u svakoj prilici ona zna da fantastično iskombinuje kežual i elegantan stil, skupo i malo jeftinije... I u svemu tome zna caku za tačnu meru.

 

Ona je jedna od najbolje obučenih mladih Srpkinja, a gotovo nikada se ne desi da ona pogreši pri biranju autfita ili aksesoara. Novac nije uvek garancija ukusa, ali Anastasiji nisu problem ni jedno drugo.

 

Probajte da nađete inspiraciju iz njena tri stajlinga za dan ili noć:

 

  • Belo + belo + belo

 

Kada vam treba ultimativno dobar, a jednostavan stajling za svaki dan, monohromatske kombinacije su uvek provereno dobar izbor.

 

Pre nekoliko nedelja, Anastasija je ponela čisto belu kombinaciju koju je začinila Luj Viton torbom, koju je nosila prebačenu preko ramena.

 

Beli krop top, bela maksi-suknja i bele patike sjajan su spoj za šetnje ili izvršavanje dnevnih obaveza.

 

  • Mala žuta haljina + kolor blok

 

Kolor blok je omiljena modna tehnika mnogih poznatih dama koje obožavaju da "razbiju" monotoniju uklapanjem različitih boja, a kod Anastasije je u jednom izlasku bio sjajan spoj zelene i žute.

 

 

Ona je obukla mini-haljinu "Larissa", brenda Guess, sa romantičnim detaljem blagih karnera i drapiranog materijala,  dok je V-izrez istakao dekolte. Uz nju je ponela omiljenu torbicu influenserki poput Hejli Biber: Bottega Venetta je tu uvek dobar izbor.

 

  • Top uz suknju, farmerke, bele pantalone

 

Nedavno je Anastasija ponela presladak i romantičan Kooples top u rezedo nijansi i s blagim floralnim motivima, koji inače vredi oko 225 evra, a može se na divan način kombinovati uz mini i maksi suknje, bele pantalone, farmerice... Uz šta god vam paše!

 

Anastasija Gudelj u 'Kooples' topu
Anastasija Gudelj u "Kooples" topufoto: Instagram / anastasijaražnatović

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji

 

makonda-tracker